“Stranger Things” 4. Sezonundan İlk Fragman Geldi!

12.04.2022 17:28

Netflix’in sevilen dizisi “Stranger Things”in merakla beklenen 4. sezonundan ilk fragman sonunda geldi!

Netflix’in büyük bir hayran kitlesine sahip dizisi “Stranger Things”in yeni sezonundan ilk fragman yayınlandı. "Stranger Things" artık çocukları büyüdü ve bu fragmanda Upside Down'ın canavarlarıyla bir savaşa giriyorlar.

Journey'nin “Separate Ways (Worlds Apart)” şarkısının eşliğinde ilerleyen fragmanda Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin) ve Max (Sadie Sink) liseye girerken, Eleven (Millie Bobby Brown) ve Will (Noah Schnapp) California'dadır. Arkadaşlar farklı çevrelerinde gezinirken, yeni bir doğaüstü tehdit ortaya çıkar ve onları bir kez daha Upside Down'ın dehşetiyle yüzleşmeye zorlar.

Fragmanda Eleven, “Bir savaş geliyor. Hawkins'teki arkadaşların bir fırtınanın tam ortasında, bunu sadece söylemekten başka nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum - sensiz bu savaşı kazanamayız." diye uyarılıyor. Biz de hemen ardında "Her bitişin bir başlangıcı vardır” yazısı görüyoruz.

Hopper'ın (David Harbour) hayatta olduğunu yayınlanan görseller ve teaserlar bize söylemişti. Ancak şimdi, Hopper’ın Rusya'da hapsedildiği ve askerlerle bir Demogorgon ile savaşmak zorunda kaldığı için pek iyi olmadığını da gördük. Fragmanın son saniyeleri, sezonun en korkunç şeyi gibi görünen, konuşabilen bir insan-Demogorgon melezini içeriyor.

"Stranger Things" 3. sezonunun üstünden 3 yıl geçti

Popüler Netflix dizisinin en son 2019'da yeni bölümleri yayınladı. Üçüncü sezonda polis şefi Jim ile dizinin ana karakterleri için bir dizi değişiklikle sona erdi: Hopper (David Harbour) öldü sanılıyor ve Byers ailesi kasabadan taşınıyor.

Dördüncü sezonun çekimleri aslında 2020'de başladı, ancak prodüksiyon COVID-19 salgını nedeniyle gecikme yaşadı. Geçtiğimiz yıl boyunca Netflix, dördüncü sezon için çeşitli teaserlar yayınladı. 14 Şubat 2020'de yayınlanan ilki, Hopper'ın 3. sezonun sonundan sağ çıktığını ve şu anda hayatta ve Rusya'da hapsedildiğini gösterdi. Diğer tanıtımlar, Eleven'ın (Millie Bobbie Brown) bir akıl hastanesinde kilitli kaldığını, birkaç karakterin terk edilmiş bir malikaneyi araştırdığını ve Byers'ın California'daki hayata uyum sağladığını gösteriyordu.

17 Şubat'ta dizinin yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, “Stranger Things”in dördüncü ve sondan bir önceki sezonunun iki kısma ayrılacağını duyurdu. Dokuz bölümden oluşacak 4. sezon, önceki sezonlardan neredeyse iki kat daha uzun bir çalışma süresine sahip. Duffers, her kısmın kaç bölüm olacağını veya her bölümün ortalama uzunluğunu belirtmedi. Ayrıca dizinin son sezonu olacak olan beşinci sezon için yenilendiğini de doğruladılar. 

“Stranger Things”de Brown, Harbour, Wolfhard, Matarazzo, McLaughlin, Sink, Schnapp ile birlikte Winona Ryder, Joe Keery, Natalie Dyer, Charlie Heaton, Maya Hawke, Cara Buono, Priah Ferguson rollerine geri dönüyor. Duffers'ın yürütücü yapımcıları arasında ise Shawn Levy, Dan Cohen, Cindy Holland, Brian Wright, Matt Thunell, Karl Gajdusek ve Iain Paterson yer alıyor.

“Stranger Things” 4. sezonun ilk kısmı 27 Mayıs'ta, ikinci kısımı 1 Temmuz'da yayınlanacak.