Kıvanç Tatlıtuğ’lu Netflix Dizisi “Yakamoz S-245”ten İlk Uzun Fragman!

13.04.2022 13:34

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde yer aldığı Netflix dizisi “Yakamoz S-245”ten ilk uzun fragman geldi!

Tolga Karaçelik ve Umut Aral'ın yönetmen koltuğunu paylaştığı “Yakamoz S-245” 20 Nisan'da Netlix'te yayında olacak. Bu tarihe günler kala diziden ilk uzun fragman da geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Arman karakterine hayat verdiği dizide ünlü oyuncuya Özge Özpirinçci (Defne), Meriç Aral (Hatice), Ertan Saban (Umut), Ece Ceşmioğlu (Yonca), Onur Ünsal (Cem), Ecem Uzun (Rana), Jerry Hoffmann (Felix), Güven Murat Akpınar (Barış), Ersin Arıcı (Altan), Hakan Salınmış (Erenay) ve Alper Saldıran (Server) gibi önemli isimler eşlik ediyor. 

“Yakamoz S-245” dizisinin konusu

Başka bir Netflix yapımı olan “Into the Night” dizisinin uzantısı olarak tasarlanan “Yakamoz S-245”, gizemli kozmik bir olay dünyayı kasıp kavururken, denizaltına sığınan bir grup insanın hayatta kalabilmek için verdikleri nefes kesen mücadeleyi merkezine alıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan felaketin sonucunda, Arman (Kıvanç Tatlıtuğ) ve bilim ekibi yaşayabilmek için bir askeri denizaltısına binmek zorunda kalır. Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamak için çabalarken bir yandan da bu askeri denizaltının esas görevini keşfetmeey çalışır. Bu durum Arman’ı onları denizaltında istemeyen askerlerle karşı karşıya getirir. Denizin altına, bu iki grup arasında büyük mücadele yaşanır. Arman, en sonunda kendini, ekibini ve aslında çok daha fazlasını kurtarmayı başarabilecek midir?

Diziden ayrıca yeni görseller ve poster de yayınlandı;

 

  • ©Netflix

  • ©Netflix

  • ©Netflix

  • ©Netflix

  • ©Netflix

  • ©Netflix