Örümcek-Adam Yan Karakterlerinden El Muerto’nun Filmi Geliyor!

26.04.2022 10:52
 Örümcek-Adam Yan Karakterlerinden El Muerto’nun Filmi Geliyor!

Sony'nin yeni Marvel kahramanı Örümcek-Adam evreninden El Muerto!

Marvel Studios ve Sony Pictures ortak yapımı, “Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok” filminin gişe rekorları kırmasının ardından Sony, kendi Örümcek-Adam karakter evrenini oluşturmak için özenle çalışmaya devam ediyor. İlk iki “Venom” filmi, eleştirel olmaktan çok finansal olarak biraz başarılı olsa da, son zamanlarda stüdyo için işler o kadar iyi gitmedi.

Sony şu anda, eleştirmenler tarafından büyük ölçüde negatif tepkiler alan ve on yıldan fazla bir süredir en düşük gişe açılışını yapan “Morbius” ile büyük hayal kırıklığı yaşadı. Bununla birlikte, bu olumsuzluk bile Sony'nin yeni yan karakter filmleri üzerinde çalışmasını engellemiyor.

Şu anda, Dakota Johnson'ın “Madame Web”i ve Aaron Taylor-Johnson'ın “Kraven the Hunter”ı üzerinde çalışıyor, ikisinin filmi de gelecek yıl piyasaya çıkacak. Şimdiyse Sony, bir başka Örümcek-Adam yan karakteri olan “El Muerto” için bir film çekeceğini açıkladı. Bu Sony’nin Marvel karakterleri arasında şimdiye kadarki en karanlık olanı olacak.

El Muerto'ya rapçi Bad Bunny hayat verecek

Çizgi romanlarda süper güçlü bir güreşçi olan Örümcek-Adam karakteri El Muerto'yu oynamak için Grammy ödüllü Latin rapçi Bad Bunny ile anlaşıldı. Bu, herhangi bir Marvel serisinde kendi bireysel filmine sahip ilk Latin kahraman olacak.

Rapçi Bad Bunny bu zamana kadar dört Latin Grammy Ödülü ve iki Grammy Ödülü kazandı.

El Muerto'ya gelince, karakter, Örümcek-Adam’ın ölümden kurtardığı süper güçlü bir güreşçi. Babası, El Dorado olarak bilinen mistik bir güreş tanrısı tarafından öldürülüyor ve El Muerto da maske takıp bir güreş şampiyonu olmazsa aynı kaderi paylaşmakla tehdit ediliyor.

Film, 12 Ocak 2024'te sinemalarda olacak.