“Venom 3” Geliyor!

26.04.2022 15:45
“Venom 3” Geliyor!

Venom: Zehirli Öfke 2” filminin gişe başarısının ardından Sony, sonunda Tom Hardy'li “Venom 3”ün çıkacağını resmen duyurdu.

Sony Pictures, “Venom 3”ün geleceğini resmi olarak duyurdu. Ortak bir Örümcek-Adam evreni başlatmak için başka bir girişimde bulunma zamanı geldiğinde, Sony anlaşılır bir şekilde Venom'u öncülük edecek karakter olarak seçti. Tom Hardy, karışık eleştirilere rağmen büyük bir gişe rekoru kıran 2018'in “Venom”unda Eddie Brock olarak rol aldı. Filmin finansal başarısı, Sony'nin bir devam filmi duyurmasına neden oldu ve “Venom: Zehirli Öfke 2”, COVID-19 nedeniyle birden fazla gecikmeden sonra 2021'in sonlarında sinemalara geldi. Devam filmi, dünya çapında 500 milyon doların üzerinde hasılat elde ettiğinden Sony için bir başka hit oldu.

“Venom: Zehirli Öfke 2”ın olayları, üçüncü bir bölüm için kapıyı ardına kadar açık bıraktı. Tom Hardy'nin Eddie Brock’u, “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” ile Marvel Sinematik Evreninde kısa bir süre geçirdikten sonra Sony'nin Örümcek-Adam evrenine geri döndü. Ancak Sony, izleyicilerin Venom'u tekrar görüp göremeyecekleri veya ne zaman izleyeceği konusunda resmi bir açıklama yapmadı.

Örümcek-Adam evreni için yeni projeler yolda

“Venom 3”ün onaylanması, Sony'nin Örümcek-Adam evrenini oluşturma planlarını sürdürdüğünün bir başka göstergesi. Stüdyonun 2022'nin geri kalanında çıkacak herhangi bir Marvel filmi yok, ancak 2023, Sony'nin Marvel içeriği için büyük bir yıl olacak. Aaron Taylor-Johnson'ın “Kraven the Hunter” ve Dakota Johnson'ın “Madame Web”i ve “Spider-Man: Across the Spider-Verse” önümüzdeki yıl vizyona girecek. Sony, CinemaCon'da Ocak 2024'te vizyona girecek Bad Bunny'nin başrolde olduğu bir El Muerto filminin planlarını da duyurdu. “Venom 3”ün ise 2024'te çıkması oldukça muhtemel.

Şu anda “Venom 3” hakkında bilinen çok az ayrıntı olmasına rağmen, Sony, filmi biraz daha olumlu eleştiriler aldıktan sonra devam filmi için de Andy Serkis'e projeyi götürecek. Ancak proje için çok meşgulse, stüdyo başka seçeneklere bakabilir. Hardy'nin etrafındaki destekleyici kadro, önceki bölümlerde önemli bir oyuncu olduğu için Michelle Williams'tan Anne Weying'i de kapsayacak gibi görünüyor. Ayrıca, Hardy'nin Venom'unun bir Örümcek Adam ile etkileşime girmesi de muhtemel. Tabii nu Örümcek-Adam Tom Holland, Andrew Garfield veya tamamen başka biri tarafından oynanabilir. Her durumda, hayranlar artık Venom'un Sony'nin Örümcek-Adam evreninde üçlemeyi tamamlamak için geri döneceğine emin.