“Avatar 2” Filminin Tam Adı ve Vizyon Tarihi Açıklandı!

28.04.2022 10:20
 “Avatar 2” Filminin Tam Adı ve Vizyon Tarihi Açıklandı!

Yıllardır beklenen ikinci “Avatar” filminin adı açıklandı: “Avatar: The Way of Water.” Film 16 Aralık 2022’de vizyona girecek.

James Cameron'ın 2009'da çektiği hit film “Avatar”ın devamı olacağının onaylanmasından bu yana bir ömür geçti gibi hissediyoruz. Şimdi, on yıldan fazla bir süre sonra hikayenin devamı geliyor. Tam adı “Avatar: The Way of Water”olarak açıklanan film 16 Aralık 2022’de vizyona girecek. 

Duyuru, CinemaCon'da yapıldı ve bu Cuma vizyona girecek “Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında” filminin öncesinde fragmanın yayınlanacağı da açıklandı.

“Avatar: The Way of Water” filminin çekimleri 2017'de başlarken, filmi çevreleyen ayrıntılar oldukça gizli tutuldu. Aralık 2020'de Cameron tarafından yayınlanan set fotoğrafları sayesinde filmin ortamının okyanus gibi olacağı bir süredir biliniyordu. RDA madencilik operasyonları Pandora'yı yeniden tehdit ederken, Jake (Sam Worthington) ve Neytiri (Zoe Saldana) de okyanusun güvenli limanına seyahat ediyor.

Orijinal “Avatar” dünya çapında 2,8 milyar doların üzerinde hasılat elde etti. “Avatar 2” ilk olarak orijinal Avatar'ın 2009'daki yekpare başarısından kısa bir süre sonra duyurulsa da, vizyon tarihi bir şekilde 16 Aralık 2022'yi buldu. Worthington ve Saldana’nın yanı sıra, “Avatar: The Way of Water”, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, CCH Pounder ve Matt Gerald'ın dönüşünü gösterecek. Seriye yeni katılanlar arasında ise Kate Winslet, Edie Falco, Brendan Cowell ve Michelle Yeoh gibi isimler var.