Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (06 Mayıs 2022)

06.05.2022 10:26
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (06 Mayıs 2022)

Bu hafta 5’i yerli 6 film vizyona giriyor. Aralarında, uzun zamandır merakla beklenen yeni Marvel yapımı “Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında” ve Keremcem’in başrolde olduğu romantik-komedi “Aşk Çağrırsan Gelir” de var. 

 

Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında (Doctor Strange in the Multiverse of Madness)

Süre: 126 dk

Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera

Yönetmen: Sam Raimi

Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Rachel McAdams

"Doktor Strange"in devam filmi olan "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında", "Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok"taki olayların sonrasındaki bir zamanda geçecek. Filmde çoklu evrenlerle ilgili daha çok şey öğreneceğiz. 

Orijinal “Örümcek Adam” üçlemesinin yönetmeni Sam Raimi, başrolünde bir kez daha Benedict Cumberbatch'in yer aldığı bu “Doktor Strange” devam filmiyle süper kahraman sinemasına geri dönüyor. Elizabeth OlsenRachel McAdamsBenedict Wong ve Chiwetel Ejiofor da kadrodaki isimler arasında. Ayrıca genç oyuncu Xochitl Gomez, sonunda süper kahraman Miss America olan America Chavez'i canlandıracak - kendi çizgi roman serilerine yön veren ilk Latin LGBTQ karakteri.

 

Aşk Çağırırsan Gelir

Süre: 105 dk

Tür: Dram, Komedi, Romantik

Yönetmen: Emre Kavuk

Oyuncular: Keremcem, Melis Babadağ, Gürgen Öz

Filmde beş ayrı çiftin bir gün içerisinden başından geçen olaylar ve durumlar konu ediliyor. Aşkı arayan bir karakterin hikayesini takip ettiğimiz filmde farklı insanların yaşamlarındaki küçük detaylar, insanların hayatlarında büyük değişimlere neden oluyor. 

 

Bir Düş Gördüm

Süre: 101 dk

Tür: Aile, Dram

Yönetmen: Murat Çeri

Oyuncular: Ferda Işıl, Nevzat Yılmaz, Recep Çavdar

Film, trafik kazası geçiren bir çocuğun hayatına odaklanıyor. 9 yaşındaki Tarık’ın hayatı ailesiyle birlikte geçirdiği trafik kazasının ardından altüst olur. Tarık kazada babasını kaybederken annesi de komaya girer. Kaza sonucu hafızasını kaybeden Tarık’ın geçmiş hayatıyla tek bağı gördüğü düşlerdir. Kazanın ardından köydeki dedesinin yanına giden Tarık, yeni hayatına alışmaya çalışırken gördüğü düşlere tutunmaya çalışır.

 

The Bağcılar

Süre: 90 dk

Tür: Aksiyon, Komedi

Yönetmen: Osman Silahyürekli

Seslendirenler: Erkan Can, Ertan Saban, Selim Erdoğan

Film, yaşadıkları muhitte uyuşturucu satılmasına karşı savaş açan bir grup arkadaşın hikâyesini anlatıyor.

 

Erzurumlu Mümessil

Süre: 121 dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Servet Aksoy

Oyuncular: Burak Bozdağ, Dila Danışman, Burcu Binici

Burak bir ilaç mümessilidir. İşine bir arkadaşının tavsiyesi üzerine başlar ve bu işte çok başarılı olmak ister. İş eğitimleri sırasında denetim takıntısı ve çok disiplinli olan şube müdürü Enver ile tanışır. Eğitimini tamamlayıp sahaya çıkınca iki ortağı ile birlikte çalışan Burak ilaç kotasını doldurmak için her şeyi göze alır. Zamana karşı olan bu yarışta Burak’ın ve ortaklarının başına hiç beklenmedik olaylar gelecektir.

 

Dirlik Düzenlik

Süre: 97 dk

Tür: Dram

Yönetmen: Nesimi Yetik

Oyuncular: Dudu Yetik, Asiye Dinçsoy, Betül Esener

Dirlik Düzenlik üç kadından oluşan bir ailenin hikâyesini anlatır. Bu üç kadın sevgi ve nefret arasında sürekli gidip gelen bir ilişki yaşamaktadır. Dudu ile Vildan’ın bir tarafta, Hicran’ın başka bir tarafta sürdürdüğü; güzellik-çirkinlik, evlilik-bekarlık, para-parasızlık, sağlık-hastalık cephelerindeki bu savaş, anne Dudu’ya gelen evlilik teklifiyle artık kazananın ve kaybedenin olmadığı bir noktaya gelir.