Netflix’in “Cobra Kai” Dizisinden Yeni Sezon Tarihi ve Fragman Geldi!

06.05.2022 12:11

"Cobra Kai" 9 Eylül'de dönüyor!

Netflix'in sevilen yapımlarından “Cobra Kai” için 5. sezon yayın tarihi açıklandı ve sezondan ilk fragman geldi! “Cobra Kai” 9 Eylül’de yeni bölümleriyle platformda olacak. Dizi, klasik dövüş sanatları filmi “The Karate Kid”deki karşılaşmalarından otuz küsür yıl sonra yolları kesişen ezeli rakipler Johnny Lawrence (William Zabka) ve Daniel LaRusso (Ralph Macchio) etrafında şekilleniyor. 

Fragman, 5. sezonun, All Valley Tournament'taki trajik olayların sonrasına odaklanacağını, Miyagi-Do Karate'nin kapılarını kapatmak zorunda kaldığını ve Terry Silver'ın (Thomas Ian Griffith) Cobra Kai için şubeler açma vaadini yerine getirdiğini gösteriyor. Bu da Cobra Kai’ın "merhametsiz" rekabet tarzının artık Los Angeles'a yayılacağı anlamına geliyor.

Yani, bir kez daha Danny LaRusso, Terry'nin statüsünü yükseltmek için çocukları kullanmasını engellemek adına elinden geleni yapacak. 

“Cobra Kai”, Ralph Macchio ve artık aramızda olmayan Pat Morita'nın başrol oynadığı 80'lerin sonlarındaki “The Karete Kid” film serisinin devamı niteliğinde bir dizi. Yapım, ilk olarak YouTube Red'de yayınlandı, ancak iptal edildikten sonra Netflix aldı ve dizi şu ana kadar izleyici açısından oldukça iyi iş çıkardı. 

Dizide yer alan diğer isimler arasında ise Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo, Vanessa Rubio, Peyton List, Martin Kove ve Griffin Santopietro var.