Margot Robbie’li “Karayip Korsanları 6” Gelebilir!

16.05.2022 16:01
Margot Robbie’li “Karayip Korsanları 6” Gelebilir!

Yapımcı Jerry Bruckheimer, şu anda birinde Margot Robbie'nin olduğu iki “Karayip Korsanları 6” senaryosu üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

“Karayip Korsanları 6” şu anda geliştirme aşamasında ve Margot Robbie'nin kadroya katılması için görüşmeler sürüyor. Aynı adı taşıyan Disney tema parkı yolculuğundan uyarlanan “Karayip Korsanları” serisi, 2003 yılında Johnny Depp'i tembel ama çekici Kaptan Jack Sparrow olarak tanıtan “Siyah İncinin Laneti” filmiyle başladı. Keira Knightley, Orlando Bloom ve Penélope Cruz gibi büyük yıldızlar da dahil olmak üzere etrafındaki oyuncu kadrosu değişse de, Depp hep başrol kaldı.

Bir süredir seride yeni bir film hakkında söylentiler olmasına rağmen, beş uzun yıl içinde hiçbir şey meyve vermedi. Bu süre zarfında, “Chernobyl” dizisinin yaratıcısı Craig Mazin'in yeniden başlatılması ihtimali de dahil çok sayıda proje oldu. Bu süreçte geliştirilen bir başka proje de, “The Suicide Squad” yıldızı Margot Robbie'nin yer aldığı tamamen ayrı bir film.

Jerry Bruckheimer ile 24 Mayıs 2022'de vizyona girecek olan yeni filmi “Top Gun: Maverick”i konuşmak için verdiği bir röportajda “Karayip Korsanları 6” için gelişme kaydettiklerini söyledi, "evet, Margot Robbie ile konuşuyoruz. İki senaryo geliştiriyoruz - biri onunla, biri onsuz."

Johnny Depp de seriye dönebilir

Bruckheimer, bahsettiği iki “Karayip Korsanları” senaryosunun daha önce duyurulan Mazin ve Hodson senaryoları olup olmadığını netleştirmedi. Eski karısı Amber Heard'le olan yasal savaşının onun lehine sonuçlanması durumunda, Johnny Depp'in de ikonik role geri döneceği alternatif bir senaryo hazırlarken başka bir fikri de Robbie ile birlikte geliştirmeleri mümkün olabilir. Heard’ün, Depp’i, kendisine şiddet uyguladığı iddiasından sonra, Disney, Depp’i seriden çıkardığını açıklamıştı. 

Bruckheimer ve şirketi, Robbie ile “Karayip Korsanları 6”yı gerçekten yapmayı planlıyorlarsa, hızlı hareket etmeleri gerekecek. DC Genişletilmiş Evrendeki Harley Quinn rolündeki ikonik performansından sonra yıldız giderek daha fazla talep görüyor. Süper kahraman çalışmasının yanı sıra “I, Tonya” ve “Bombshell” gibi filmlerdeki başarılı performanslarına ek olarak, Greta Gerwig'in Temmuz 2023'te vizyona girecek olan canlı aksiyon “Barbie” filminde de rol alıyor.