“Açlık Oyunları” Serisinin Öncesine Odaklanan “The Ballad of Songbirds and Snakes”in Başrolü Belli Oldu!

17.05.2022 13:28
“Açlık Oyunları” Serisinin Öncesine Odaklanan “The Ballad of Songbirds and Snakes”in Başrolü Belli Oldu!

The Ballad Of Songbird And Snakes” filminde Coriolanus Snow'un gençliğine Tom Blyth hayat verecek.

Geçen ay, Lionsgate, “Açlık Oyunları” serisinin öncesine odaklanan “The Ballad Of Songbirds And Snakes”in çalışmalarına başlandığını duyurdu. Fakat Francis Lawrence'ın tekrar yönetmen koltuğuna oturması dışında fazla detay vermedi. Ancak şimdi, filmin başrolü açıklandı; Tom Blyth, Coriolanus Snow'un gençliği olarak filmde yer alacak.

İngiliz oyuncu Blyth, "Billy the Kid" (2022), "The Gilded Age" (2021) ve "Benediction" (2021) gibi yapımlardaki başarılı performanslarıyla ilgileri üzerine çekmişti. 

Film, Snow'un zalim başkan olarak (orijinal filmlerde Donald Sutherland tarafından canlandırıldı) iktidara gelmesinden çok önceye gidiyor. Onsekiz yaşındaki Snow, Capitol'deki bir savaşın ardından zor zamanlar geçiren soyuna onurunu geri kazandırmak istiyor.

Bir öğrenci olarak, yaklaşmakta olan 10. yıllık Açlık Oyunları'nda akıl hocası olarak yer almayı umuyor, ancak yoksul 12. Bölge'den Lucy Gray Baird'den yardım etmek için seçilince paniğe kapılıyor. Lucy, Hasat Töreni sırasında şarkılarıyla tüm Panem'i sersemlettiğinde, Snow bir şansları olduğunu düşünmeye başlıyor ve zaferini garantilemek için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Lawrence, "Coriolanus Snow birçok şeydir - hayatta kalan, sadık bir arkadaş, acımasız bir çocuk, çabucak aşık olan biri ve özünde hırslı bir genç adam," diyor. "Tom'un karakteri üstlenişi bize bu genç adamın olacağı tirana dönüşürkenki tüm karmaşık belirsizliklerini gösterdi."

“The Ballad Of Songbird And Snakes” 23 Kasım 2023’te vizyona girecek.