“She-Hulk” Dizisinden İlk Fragman Geldi!

18.05.2022 09:55

17 Ağustos'ta Disney Plus'ta yayınlanacak “She-Hulk” dizisinden ilk fragman geldi!

Jennifer Walters’ın nam-ı diğer She-Hulk’ın Marvel Sinematik Evren’e (Marvel Cinematic Universe - MCU) katılmasına az kaldı. Tatiana Maslany'nin Bruce Banner'ın suçla savaşan kuzeni olarak oynadığı yeni dizinin bugün ilk uzun fragmanı yayınlandı ve yapımın 17 Ağustos'ta Disney+'a gelmesi bekleniyor.

Dizi, gündüzleri avukat olan Jennifer Walters’ı dünyaya yeni bir Hulk olarak tanıtmaya hazırlanıyor. Çizgi romanlarda Jennife, kuzeni Bruce Banner'dan (Mark Ruffalo) kan nakli alarak Hulk özelliklerine sahip oluyor. Ayrıca Jameela Jamil'in She-Hulk'un rakibi Titania’yı oynayacağı dizide Tim Roth'un Emil Blonsky (Abomination) olarak geri döndüğünü de görüyoruz. “Avengers: Endgame”den sonra orijinal Yenilmezler takımı artık dağıldı ve MCU 4. fazında bize yeni kahramanlar vermeye devam ediyor. 

Dizi, “Ally McBeal” tarzı bir yasal komedi olarak tanımlanıyor. Abomination ve Titania'nın varlığı Jennifer Walters için kesinlikle iyi bir haber olmasa da, süper kahramanlık görevlerini biraz daha sıradan bir şeyle dengelemeye çalışacağı fikri, özellikle She-Hulk'ın daha komedi eğilimleri göz önüne alındığında heyecan verici bir olasılık. Ve kim bilir, belki  “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” ile MCU'ya dönen Charlie Cox'un Matt Murdock'u da dizi de bize hoş bir sürpriz yapabilir.