“Rick and Morty” Anime Dizisi Geliyor!

18.05.2022 20:30
“Rick and Morty” Anime Dizisi Geliyor!

Yönetmen Takashi Sano'dan “Rick and Morty: The Anime” adında 10 bölümlük bir dizi geliyor!

Adult Swim, yönetmen Takashi Sano'dan (Tower of God) Emmy ödüllü diziye dayanan bir anime projesi istedi. Kanal, “Rick and Morty: The Anime”nin 10 bölümü için sipariş verdi.

Sano daha önce "Rick and Morty" evreninde iki beğenilen anime kısa filmi yönetmişti: “Rick and Morty vs. Genocider” ve “Summer Meets God (Rick Meets Evil).” Bu kısa animeler, Adult Swim dijital platformlarında 10 milyondan fazla görüntülenme elde etti.

Yönetmen ana dizinin temalarını ve olaylarını uyarlarken, “Rick and Morty: The Anime” orijinal bir eser olarak kendi başına ayakta duruyor.

Sano yaptığı açıklamada, "Rick ve çetenin birden çok evreni kapsayan istismarları aile bağlarına meydan okuyor, ancak her zaman onu yüceltiyorlar" dedi. "Hayatı doğrulayan bir manzara ve Jerry de bir istisna değil. Bu muhteşem aile hakkında yeni bir hikaye anlatma fırsatı bulduğum için onur duyuyorum. Umarım onların maceralarından keyif alırsınız!”

Dizinin yapımcılığını Telecom Animation Film üstleniyor. Adult Swim daha önce diğer “Rick and Morty” yan ürünlerini dijital kısa film olarak duyurmuştu, ancak “Rick and Morty: The Anime” tam bir dizi. Dizinin yayın tarihi ile ilgili ise bir açıklama yapılmadı.