Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (20 Mayıs 2022)

20.05.2022 10:19
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (20 Mayıs 2022)

Bu hafta 3’ü yerli 8 film vizyona giriyor.

Aralarında Nicolas Cage’in performansıyla büyük övgü kazandığı “Domuz”, boks sporu sayesinde hayatı değişen bir gencin hikayesini anlatan “Hayvan” da var. 

Not:Hayvan”, “Cesur Balık Sihirli Dünyada” ve “Süper Yetenek 2” 19 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girdiler.

 

Hayvan

Süre: 110 dk

Tür: Biyografi, Dram

Yönetmen: Bülent Terzioğlu, Atilla Barışer

Oyuncular: Bedirhan Barışer, Mehmet Ulay, Anta Toros

Baskıcı bir baba ile anne sevgisinden tadamadan büyüyen Barış, boks sporuna yönelir. Yabancı bir kadının sevgisi ve spor adamının desteği ile kendisini hayatın çıkmazlarından kurtarmaya çalışacaktır. 

 

Cesur Balık Sihirli Dünyada (Magic Arch)

Süre 84 dk

Tür: Animasyon, Aile

Yönetmen: Alec Sokolow, Vasiliy Rovenskiy

Seslendirenler: Stephen Thomas Ochsner, Daniil Medvedev, Liza Klimova

Hayal gücü çok geniş olan bir yunus, Balık Kasabası’nı kötü yılan balıklarından kurtarır. Her dileği gerçekleştiren büyülü bir yapı bulduktan sonra babası ile buluşmak üzerek yola çıkar.

 

Süper Yetenek 2 (Rock Dog 2)

Süre: 90 dk

Tür: Animasyon, Aile, Komedi, Müzikal

Yönetmen: Mark Baldo

Seslendirenler: Andrew Francis, Brian Drummond, Michael Adamthwaite

Artık Bodi ve grubu Gerçek Mavi yerel olarak ünlü olmuştur ve hatta sadık hayranları bile vardır! Müzik patronu Lang, pop yıldızı Lil’Foxy ile turne yapma fırsatı verdiğinde Bodi ve arkadaşları ünlü olmanın bir bedeli olduğunu ve ancak kendi özüne sadık kalarak rock’n roll gücünü ortaya çıkaracağını öğrenirler.

 

Domuz (Pig)

Süre: 91 dk

Tür: Dram, Gerilim

Yönetmen: Michael Sarnoski

Oyuncular: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin

Pig, bir yer mantarı toplayıcısının hikayesini anlatıyor. Oregon'un vahşi bölgesinde yaşayan Rob'un can dostu olan ve ona yiyecek aramasında yardım eden domuz kaçırılır. Bu nedenle Rob, Portland'da bıraktığı geçmişiyle yeniden karşılaşmak ve yüzleşmek zorundadır.

 

El-Zebir

Süre: 80 dk

Tür: Korku

Yönetmen: Sinan Uzun

Oyuncular: Mustafa Kara, Cemalettin Çekmece, Ada Mural

Evliliğe hazırlanan Tuğba çocukken yaşadığı enteresan olayları tekrar yaşamaya başlar. Bu durum düğün tarihi yaklaştıkça daha da şiddetlenir. Tuğba’nın nişanlısı bu olaya neden olan şey hakkında bazı ipuçları bulur ve bunun sonucunda kendisinin de tehlikede olduğunu anlar. Ev ahalisi gittikçe tedirgin olmaya başlarken daha önceden yardım aldıkları Halim Hoca’dan tekrar yardım isterler.

 

Sivaslıyıh Gardaş

Süre: 106 dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Gökhan Keskin

Oyuncu: Metin Yıldırım, Ali Sürmeli, Halil Ergün

Film, Sivas'ta yaşayan Durmuş ve ailesinin başından geçenleri anlatıyor. Saf bir adam olan Durmuş, Sivas'ın Kangal Dahdah köyünde doğup büyümüştür. Annesi, dedesi ve iki kız kardeşi ile birlikte yaşarken köyün kurnaz kızı Nazlı'ya aşık olur. Arkadaşının, Durmuş'a bir piyango bileti vermesiyle hayatı tamamen değişir

 

Şeytani (Demonic)

Süre: 104 dk

Tür: Gerilim, Korku

Yönetmen: Neill Blomkamp

Oyuncular: Carly Pope, Nathalie Boltt, Chris William Martin

Bir anne ve kızın yıllar boyu sürtüşmesin neden olan doğaüstü güçlerin ortaya çıkmasıyla birlikte korkunç şeytanlar gün yüzüne çıkar.

 

After Ayrılık (After We Fell)

Süre: 99 dk

Tür: Dram, Romantik

Yönetmen: Castille Landon

Oyuncular: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Louise Lombard

Hayatının en önemli kararını vermesinin ardından Tessa’nın yaşamı tamamen değişir. Ailesi hakkında ortaya çıkan sırlar, onların ilişkisini tehlikeye atar. Ailesine kimseye güvenemeyen Tessa’nın, bu sırada Hardin hakkında öğrendikleri hayatının daha da karışmasına neden olur. Hardin ve Tessa’nın aşkı, ilişkilerini sürdürmeye yeterli olacak mıdır?