Emin Alper’in Cannes’da Prömiyer Yapacak “Kurak Günler” Filminden Tanıtım Klipleri Yayınlandı!

23.05.2022 10:30

Emin Alper'in 75. Cannes Film Festivali'nin "Belirli Bir Bakış" bölümünde gösterilecek olan “Kurak Günler” filminden tanıtım klipleri yayınlandı!

Filmin başrollerini son zamanların yükselişte olan oyuncularından Selahattin Paşalı ve Ekin Koç üstleniyor. İkiliye eşlik eden isimler arasında ise Erol Babaoğlu, Erdem Şenocak, Selin Yeninci, Sinan Demirer, Nizam Namidar, Ali Seçkiner Alıcı ve Eylül Ersöz var.

Tepenin Ardı", "Abluka", "Kız Kardeşler" ve "Alef" gibi filmleriyle tanınan yönetmen Emin Alper'in yeni filmi "Kurak Günler", 75. Cannes Film Festivali'nin "Belirli Bir Bakış" (Un Certain Regard) bölümünde bugün gösterilerek dünya prömiyerini yapacak. Henüz fragmanı yayınlanmayan filmden gelen ilk klipler, yapım için heyecanı arttırdı. Kliplerin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

“Kurak Günler” filminin konusu

Genç bir başsavcı olan Emre (Selahattin Paşalı), küçük Balkaya kasabasına yeni atanır. Kendini büyük bir ciddiyetle işine verir ve başta belediye başkanı Selim olmak üzere şehrin ileri gelenleri onu büyük bir saygıyla karşılar. Ancak bu sıcak karşılamaya rağmen, ilk andan itibaren bir takım garip ve gergin etkileşimler yaşar. Emre ile belediye başkanı Selim, yerel gazeteci Murat (Ekin Koç) ve kasabanın eşrafı arasında yaşanan çekişmeleri gün geçtikçe artar.