Tom Cruise, Yeni Filmleri Gizlice Sinemada İzlediğini Açıkladı!

23.05.2022 15:24
Tom Cruise, Yeni Filmleri Gizlice Sinemada İzlediğini Açıkladı!

Tom Cruise, Cannes Film Festivali'nde “Top Gun: Maverick”i tanıtırken, sinemalarda her yeni filmi gizlice izlemeye çalıştığını söyledi.

“Top Gun: Maverick” yıldızı Tom Cruise, her yeni filmi izlemek için sinemalara gizlice girdiğini söyledi. “Top Gun: Maverick” oyuncunun savaş pilotu Maverick’i canlandırdığı 1986 yapımı filmi “Top Gun”ın yıllar sonra gelen devamı. Yeni film, Maverick’in, babasının ölümü için onu suçlayan Rooster (Miles Teller) dahil olmak üzere yeni bir üst düzey pilot ekibini eğitmek için işe alınmasıyla başlıyor. 27 Mayıs 2022'de vizyona girecek olan filmin kadrosunda ayrıca Glen Powell, Lewis Pullman, Ed Harris, Jennifer Connelly, Jon Hamm ve Iceman olarak geri dönen Val Kilmer yer alıyor.

Tom Cruise, “Top Gun: Maverick” aksiyon sahnelerinde yine kendi oynadı

Cruise, “Görevimiz Tehlike” serisinde rol almaya başlamadan önce, “Top Gun” kariyerinin çok başlarında kendisine büyük bir popülerlik kazandırmıştı. Aksiyon sahnelerinin çoğunda dublör kullanmayıp en tehlikelilerininde bile oynamasıyla bilinen Cruise, bu yaklaşımı “Top Gun: Maverick”e de taşıdı. Ayrıca, diğer oyuncuları için dublör pilotları kullanılsa da, gerektiğinde oyuncu arkadaşlarının zorlu gösterileri düzgün bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için eğitim almaları konusunda ısrar etti.

Tom Cruise, Cannes’daki basın toplantısında yaptığı açıklamada sadece film yapmaya değil, aynı zamanda hepsini izlemeye de ne kadar değer verdiğini vurguladı. Çıkan her yeni filmi görmek için sinemaya gizlice girmeye çalıştığını belirtip "Şapkamı takıyorum ve seyircilerin arasında oturuyorum" dedi.

Bu haber başlı başına hoş ama aynı zamanda sinema deneyimine yeni bir entrika unsuru da katıyor. Tom Cruise'un nerede, ne zaman, hangi sinema salonda karşınıza çıkacağı belli olmayabilir.