“Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü” Filminden Yeni Fragman Geldi!

24.05.2022 08:57

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filminden sonunda Gorr the God Butcher'ı gördüğümüz yeni bir fragman yayınlandı!

Thor, 8 Temmuz'da vizyona girecek olan “Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü” ile geri dönüyor. Onu beklerken yeni fragman ile hayranların heyecanı daha da arttı çünkü Christian Bale'i  filmin kötü adamı Gorr the God Butcher olarak ilk kez gördük.

Taika Waititi'nin yönettiği Marvel filmi, 2017 yapımı “Thor: Ragnarok”un devamı niteliğinde ve Thor'un 2019'daki “Avengers: Endgame”in ardından Marvel Sinematik Evren’e (Marvel Cinematic Universe - MCU) dönüşünü. Baş rolde Chris Hemsworth'ün yer aldığı filmde ayrıca Valkyrie rolünde Tessa Thompson, Star-Lord rolünde Chris Pratt, Korg rolünde Waititi ve Jane Foster rolünde Natalie Portman tekrar karşımızda. Ayrıca filmde, Pratt'in yanı sıra diğer "Gakalsinin Koruyucuları" oyuncuları da karakterlerini tekrar ediyor. 

Asgard'ın düşüşü ve “Avengers: Endgame”deki olayların ardından Thor iç huzuru bulmaya çalışıyor, ancak Gorr'un tanrıları yok etme tehdidi bu arayışa ara vermesini gerektiriyor.

Portman 2020'de, filmin Foster'ın insan formunda kanserle savaştığını söylerken, aynı zamanda Mjölnir'i Mighty Thor olarak kullanacağını açıkladı. Waititi, filmi şimdiye kadar yaptığı en çılgın şey olarak nitelendirerek, hayranları çok mutlu edeceğini söyledi.

Stan Lee ve Jason Aaron'ın çizgi romanlarından uyarlanan filmin senaryosunu Waititi ve Jennifer Kaytin Robinson kaleme aldı. “Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü”nün yapımcılığını Kevin Feige, yürütücü yapımcılığını Victoria Alonso, Louis D'Esposito ve Todd Hallowell üstleniyor.