Ryan Gosling ve Chris Evans’lı Netflix Filmi “The Gray Man”den İlk Fragman Geldi!

25.05.2022 10:17

Ryan Gosling ve Chris Evans'ın başrolde olduğu, Netflix filmi "The Gray Man"den ilk fragman geldi!

Netflix’ten soluk kesici bir aksiyon filmi geliyor. Marvel Sinematik Evren’in emektarlarından, Anthony ve Joe Russo Kardeşler (Kaptan Amerika: Kış AskeriKaptan Amerika: Kahramanların SavaşıAvengers: Sonsuzluk Savaşı, Avengers: Endgame) Mark Greaney'nin “The Gray Man” kitabını uyarladı. İkli bu hikaye ile seyicilere, kedi-fare kovalamacası etrafında dönen aksiyon dolu bir casus gerilimi sunuyor. Ryan Gosling, CIA onaylı tetikçisi Sierra Six olarak, Chris Evans'ın canlandırdığı kötü niyetli insan avcısı Lloyd'dan kaçıyor.

"The Gray Man" Netflix'in en pahalı filmi oldu

Açıklamalara göre “The Gray Man” Netflix'in şimdiye kadarki en pahalı filmi ve nedenini anlamak kolay: Kadrodaki Gosling ve Evans'ın yanında Ana de Armas, Regé-Jean Page, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick, Alfre Woodard gibi yıldızlar ve büyük aksiyon setleri filmin bütçesini oldukça yükseltmiş gibi görünüyor.

“The Gray Man” yayınlandığında Russo’ların ve başroldeki karakterlerimizin hedeflerine ulaşıp ulaşamadıklarını öğreneceğiz. Film, 15 Temmuz'dan itibaren seçilmiş sinemalara, ardından 22 Temmuz'da Netflix’te olacak. 

"The Gray Man" filminin konusu

CIA ajanı Court Gentry (Ryan Gosling), kusursuz suikastleriyle bir efsane haline gelmek üzeredir, ancak üstleri tarafından verilen bir kararla avcıdan ava dönüşür. Soğuk kanlı katil Lloyd Hansen (Chris Evans) peşindedir. Court Gentry'nin kendine kurulan komployu ortaya çıkarması ise çok uzun sürmeyecektir. Her şeye rağmen müşterisini hayatta tutmaya çalışan Gentry, aynı zamanda kendi ailesinin emniyetini de sağlamalıdır.