Disney Plus’ın Yeni “Yıldız Savaşları” Dizisi “Andor”dan Fragman Geldi!

27.05.2022 16:36

"Andor" dizisinde Diego Luna, “Rogue One” filmindeki Cassian Andor rolünü yeniden canlandıracak!

Disney, “Yıldız Savaşları” kutlama etkinliğini “Andor” ile başlattı. Yaklaşan Disney Plus dizisinde, “Rogue One: A Star Wars Story”filmindeki Cassian Andor’u yeniden canlandıran Diego Luna başrolde. Dizi, 31 Ağustos 2022'de başlayacak.

Disney’in "gergin, tırnak yedirten bir casus gerilimi" olarak tanımladığı dizi sezonunun 12 bölüm olacağı açıklandı. Bu demek oluyor ki tipik bir “Yıldız Savaşları” dizisinden çok daha uzun. Hikaye, “Rogue One” olaylarından beş yıl öncesinde geçecek. Luna panel sırasında "Başlangıçta Cassian Andor'u tanımayacaksınız," dedi: “‘Andor’ dizisi, Cassian Andor'un yaratabileceği farkı keşfetme yolculuğuna odaklanarak “Yıldız Savaşları” evrenine yeni bir bakış açısı getirecek. Dizi, İmparatorluğa karşı filizlenen isyanın hikayesini ve insanların nasıl dahil olduğunu anlatıyor. Cassian'ın asi bir kahramana dönüşmek üzere çıkacağı, tehlike, aldatma ve entrikalarla dolu bir macera izleyeceğiz.”

“Andor” Disney'in yayın platformu Disney Plus için geliştirilmekte olduğu birçok “Yıldız Savaşları” dizisinden sadece biri. “The Mandalorian”ın üçüncü sezonu var, Rosario Dawson'ın “Ahsoka” ve “Obi-Wan Kenobi” diğer heyecan yaratan yapımlardan.