Jude Law “Yıldız Savaşları” Evrenine Dahil Oluyor!

30.05.2022 09:18
Jude Law “Yıldız Savaşları” Evrenine Dahil Oluyor!

Jude Law, Disney Plus’ın “Yıldız Savaşları” dizisi “Skeleton Crew”da oynayacak.

Jude Law, çok çok uzaklardaki galakside, kendi gezegenlerine geri dönmeye çalışan dört kayıp çocuğun etrafında geçen yeni bir Disney Plus dizisi “Skeleton Crew”da oynayacak.

“Skeleton Crew” Yıldız Savaşları” kutlama etkinliğinde resmen duyuruldu. Dizinin yönetmenliğini  Marvel’ın Örümcek-Adam üçlemesini (Eve Dönüş, Evden Uzakta ve Eve Dönüş Yok) yöneten Jon Watts yapacak. Senaryosu ise Chris Ford tarafından yazılacak. 

Watts kalabalığa, “Bu, küçük bir gezegenden gelen ve yanlışlıkla “Yıldız Savaşları” galaksisinde kaybolan yaklaşık 10 yaşındaki bir grup çocuğun hikayesi” dedi. “Eve dönüş yolunu bulmaya çalışan yolcuların hikayesi.” Senarist Ford da, “Dört çocuğu anlatıyor, ancak bu bir çocuk dizisi değil” diye ekledi. Dizi “The Goonies” ve “Stranger Things”in galaktik bir versiyonu olarak tanımlanıyor. Watts, “Size ‘Yıldız Savaşları’ hakkında biraz farklı bir bakış açısı kazandırmak ve galaksiyi farklı bir gözle görmek için çocukları kullanma fırsatını seviyorum” dedi.

Dizinin yakında çekime başlanacağını ve gelecek yıl yayınlanmasını planladıklarını söylediler. Bundan önce, yapımın belli bir adı yoktu, sadece bir kod adı vardı: Grammar Rodeo.

Bu, gerçek hikayeye kurnazca bir gönderme olduğunu kanıtladı. "Grammar Rodeo", “The Simpsons” dizisinden Bart ve diğer üç çocuğun bir arabaya binip bir hafta boyunca sahte eğitim olayını mazeret olarak kullanarak evden kaçtığı bölümünden bir terim.

Skeleton Crew”, İmparatorluğun çöküşünden sonra, “The Mandalorian”, “The Book of Boba Fett” ve yakında çıkacak olan “Ahsoka” serisi ile aynı dönemde geçiyor.