“The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” Filminden İlk Tanıtım Fragmanı Geldi!

06.06.2022 10:15

Şans sonsuza dek sizinle olsun! "Açlık Oyunları" serisinin öncesine dönen “The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes” filminden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı.

Pazar gecesi 2022 MTV Film ve TV Ödülleri sırasında, Lionsgate, “Açlık Oyunları” serisinin  öncesinde geçen ve Coriolanus Snow’a odaklanan “The Ballad of Songbirds & Snakes” filminden ilk tanıtımı yayınladı. Filmden herhangi bir görüntü olmasa da, bu kısa tanıtım fragmanı tüylerimizi ürpertmeye yetiyor.

Fragmandaki metinde "Oyunlara geri dönmek için davetlisiniz" yazıyor. "2023'te dünya kimin ötücü kuş kimin yılan olduğunu keşfedecek."

Filmde Tom Blyth, “Açlık Oyunları” serisinde Donald Sutherland tarafından canlandırılan Panem'in başkanı Coriolanus Snow rolünde. Batı Yakası’nın Hikayesi ile büyük çıkış yapan Rachel Zegler, 10. Açlık Oyunları'nda, 12. Mıntıkanın haracı Lucy Gray Baird'i canlandırıyor. (Jennifer Lawrence'ın karakteri Katniss Everdeen, 74. ve 75. Oyunlarda yine 12. Mıntıkanın haracıydı)

Hikayede, Coriolanus Snow'un (Tom Blyth) Panem'in zalim Başkanı olmadan yıllar önce, 18 yaşında olduğu döneme dönüyoruz. Genç Coriolanus yakışıklı ve çekicidir. Snow ailesi zor zamanlar geçirmiş olsa da Onuncu Açlık Oyunları için bir akıl hocası olarak seçildiğinde kaderinde bir değişiklik şansı görür, ancak yoksul 12. Mıntıka'dan haraç kızı Lucy Gray’e (Rachel Zegler) akıl hocalığı yapmakla görevlendirilince sevinci kursağında kalır.

Film, 17 Kasım 2023’te vizyona girecek.