Netflix’in “The Sandman” Dizisinden İlk Fragman ve Yayın Tarihi Geldi!

07.06.2022 13:57

Neil Gaiman’ın büyük bir hayran kitlesine sahip ünlü çizgi roman serisinden uyarlanan “The Sandman” 5 Ağustos’ta Netflix’te!

Neil Gaiman’ın şimdiden klasikler arasına girmiş çizgi roman serisinden uyarlanan “The Sandman” dizisi 5 Ağustos’ta izleyici ile buluşacak. Netflix, dizinin yayın tarihini “Netflix Geeked Week” kapsamında bir fragman ile duyurdu. Böylece özellikle çizgi romanın hayranları için heyecan katlanmış oldu. Dizide, Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Stephen Fry, Jenna Coleman ve Patton Oswalt gibi isimler yer alıyor ayrıca Mark Hamill de Merv Pumpkinhead adlı karaktere ses verecek.

"The Sandman" dizisinin konusu

The Sandman,” Rüya kralı Morpheus'un (Tom Sturridge) etrafında şekilleniyor. Ebedi yaşam için pazarlık yapmak amacıyla Ölüm'ü yakalamaya çalışan bir büyücü, onun yerine küçük kardeşi Rüya’yı tuzağa düşürür. Güvenliğinden korkan büyücü, onu yıllarca bir cam şişede hapseder. Morpheus olarak da bilinen Rüya, kaçışından sonra, yıkılan Rüya Krallığını kurtarmak için çabalamaya ve kaybettiği güç nesnelerini aramaya başlar.