Dwayne Johnson’lı “Black Adam” Filminden İlk Fragman Geldi!

08.06.2022 17:19

DC Comics hayranlarının uzun zamandır merakla beklediği “Black Adam” filminden ilk fragman yayınlandı!

“Black Adam”da Dwayne Johnson, 2019’da Shazam!” filmi ile tanıştığımız Shazam'ın güçlü anti-kahramanı ve yeminli düşmanı. On yılı aşkın bir geliştirme sürecinin ardından “Black Adam” 21 Ekim’de vizyona girecek.

Johnson'ın başlangıçta DC evrenine ilk “Shazam” filmiyle girmesi gerekiyordu; ancak, Black Adam’ın solo filmi için 2017’de yeşil ışık yakılınca planlar değişti. 

Ekim 2021'de Johnson, Black Adam'ın 5.000 yıllık esaretten sonra hapisten çıktığını gösteren bir ilk bakış videosu paylaştı. Bu videoda Johnson, "Bu karakter, bu film, bu evren benim için çok uzun zamandır tutku projemdi" dedi. "Ve gerçek şu ki, Black Adam'ı oynamak için doğdum."

Film ayrıca Justice League'e benzer ikonik bir grup olan Justice Society of America'nın üyelerini de tanıtacak. Süper kahraman kadrosunda Hawkman rolünde Aldis Hodge, Atom Smasher rolünde Noah Centineo, Cyclone rolünde Quintessa Swindell ve Doctor Fate rolünde Pierce Brosnan yer alıyor. Kadroda ayrıca Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer, Bodhi Sabongui, Mo Amer ve Uli Latukefu gibi isimler de var.