Disney Plus’ın Yeni Yerli Dizisi “Dünyayla Benim Aramda”dan İlk Görseller!

09.06.2022 15:31
Disney Plus’ın Yeni Yerli Dizisi “Dünyayla Benim Aramda”dan İlk Görseller!

Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy'un başrolde olduğu Disney Plus’ın ikinci yerli dizisi “Dünyayla Benim Aramda”dan ilk görseller paylaşıldı!

14 Haziran’da ülkemize giriş yapacak olan Disney Plus, Kaçış dizisinden sonra bir başka yerli yapımı için detaylar paylşmaya başladı. Pınar Bulut’un senaryosunu kalame aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Hülya Gezer oturuyor. Çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlanan dizinin başrollerindeyse Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy var. “Dünyayla Benim Aramda” kadrosunda Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor gibi başka pek çok yıldız isim de bulunduruyor.

“Dünyayla Benim Aramda”nın konusu

Dizinin konusu ise şöyle; içindeki boşluğu aşkla doldurmaya çalışan bir kadın, zaman içinde sevgilisine karşı yabancılaşır. İlişkilerini kurtarmak için ona sosyal medya üzerinden bir oyun oynar. 

Henüz belli bir yayın tarihi bulunmayan “Dünyayla Benim Aramda”nın bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor. Diziden gelen ilk görselleri aşağıda bulabilirsiniz: