Netflix’in “The Chosen One” Ekibi Kaza Geçirdi: 2 Ölü, 6 Yaralı

20.06.2022 10:51
Netflix’in “The Chosen One” Ekibi Kaza Geçirdi: 2 Ölü, 6 Yaralı

Netflix dizisi “The Chosen One”da çalışan iki oyuncu, Baja California Sur yarımadasındaki Mulegé şehri yakınlarında trafik kazasında öldü. Aynı kazada, ekipten iki oyuncu ve yapım ekibinden dört kişi olmak üzere toplam altı kişi yaralandı. Yaralıların durumu stabil.

Kazanın yapım setinde meydana gelmediği, ekibe yakın bir kaynak tarafından doğrulandı. Oyuncular, Santa Rosalia'dan yerel havaalanına transit geçiş yapıyorlardı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. Raymundo Garduño Cruz ve Juan Francisco González Aguilar, kazada ölümcül şekilde yaralanan iki oyuncuydu. İsimler, Cuma günü Baja California Kültür Bakanlığı tarafından Associated Press'e doğrulandı.

Netflix durum hakkında yorum yapmaktan kaçındı.

“The Chosen One” Redrum’a ait bir proje. Şirket, şimdilik dizinin prodüksiyonunu durdurma kararı aldı. Kazanın, dizinin ilerlemesini nasıl etkileyeceği şu anda belirsizliğini koruyor. Yerel basında, kazanın Perşembe günü minibüsün bir çöl bölgesinde yoldan çıktıktan sonra takla atması sonucu meydana geldiği bildirildi.

The Chosen One Konusu

“The Chosen One”, kendisinin geri dönen İsa Mesih olduğunu öğrenen 12 yaşındaki bir çocuğun hikayesini konu alıyor. “American Jesus” çizgi roman serisinden uyarlama dizi, hem İngilizce hem de İspanyolca diyaloglar içeriyor. Dizinin çekimleri nisan ayında başlamıştı. Seri, çizgi roman şirketi Millarworld'ün mülklerinden doğan en son projeydi. Netflix, Millarworld'ü 2017'nin sonlarında satın almıştı. Netflix ve Millarworld, ilk televizyon projeleri olan "Jupiter's Legacy"yi 2021 baharında yayınlamıştı.