Millie Bobby Brown ve Russo Kardeşlerden Netflix Filmi Geliyor!

29.06.2022 13:34
Millie Bobby Brown ve Russo Kardeşlerden Netflix Filmi Geliyor!

Joe ve Anthony Russo kardeşler ve Millie Bobby Brown Netflix yapımı “The Electric State” için bir arada!

Joe ve Anthony Russo kardeşler, Millie Bobby Brown'ın başrolde oynayacağı Netflix yapımı “The Electric State” filmi üzerinde çalışıyor. Simon Stålenhag’ın kitabından uyarlanacak yapımın senaryosu Christopher Markus ve Stephen McFeely’a ait.

Filmle ilgili olarak Chris Pratt'in de başrol için görüşmelerde bulunduğu da söylentiler arasında. Anlaşma henüz tamamlanmamış olsa da, kaynaklar Pratt'in projeye katılmak için görüşmeye devam ettiğini söylüyor.

Film, retro-fütüristik bir zamanda geçiyor. Öksüz bir genç (Brown), sevimli ama gizemli bir robot ve eksantrik bir serseri ile küçük erkek kardeşini bulmak üzere Amerika’nın batısına seyahat ediyor.

Russo'lar ve Millie Bobby Brown Temmuz'da diğer heyecanlı projelerle Netflix'te

Filmin yönetmenleri Russo Kardeşler bu ay da heyecanlı bir Netflix filmiyle geliyor. Ryan Gosling ve Chris Evans'ın başrollerini paylaştığı “The Gray Man” 15 Temmuz’da yayında oalcak. Millie Bobby Brown da 1 Temmuz’da “Stranger Things” 4. sezon 2. kısım ile hayranlarıyla buluşacak. 

Netflix’in “The Gray Man”e çok büyük bir bütçe ayırdığı bilindiğinden bu film için de benzer bir kaynak Russo’ların önüne serilebilir.