Cameron Diaz Yıllar Sonra Bir Netflix Filmi İle Dönüyor!

30.06.2022 09:57
Cameron Diaz Yıllar Sonra Bir Netflix Filmi İle Dönüyor!

2018 yılında oyunculuktan emekli olduğunu açıklayan Cameron Diaz, Jamie Foxx ile oynayacağı bir Netflix filmiyle dönüyor!

Kendini oyunculuk dünyasından geri çeken Cameron Diaz, Netflix'in aksiyon-komedi filmi “Back in Action”da Jamie Foxx ile birlikte yer alacak. Proje, 1999 yapımı spor draması "Kazanma Hırsı" ve 2014 yapımı "Annie"nin yeniden çevriminden sonra Diaz ve Foxx'u tekrar bir araya getiriyor.

Foxx duyuruyu Twitter üzerinden yaptı ve Diaz ile yaptığı bir telefon görüşmesinin kaydını paylaştı. Kayıtta Diaz; "Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum, biliyor musun?" diyor.

Böylece Foxx, görüşmeye işe dönme konusunda bir iki şey bilen birini getiriyor: Bu yılın başlarında NFL'den emekli olan ancak 40 gün sonra Tampa Bay Buccaneers'a yeniden katılan Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady.

Brady, "Jamie ile konuşuyordum ve emeklilikten nasıl geri dönüleceğine dair birkaç ipucuna ihtiyacın olduğunu söyledi" diyor ve ekliyor “Emekli olmama konusunda nispeten başarılıyım.”

Diaz, Instagram hikayesinde haberi doğruladı, “Jamie Foxx, beni sadece sen harekete geçirebilirsin!!! Sabırsızlanıyorum, çok güzel olacak!"

Seth Gordon (“Patrondan Kurtulma Sanatı”), Brendan O’Brien (Kötü Komşular”) ile birlikte yazdığı bir senaryoyu yönetiyor. Yapımla ilgili diğer detaylar saklı tutulsa da Foxx filmin çekimlerine bu yılın sonlarında başlanacağını düşündüğünü söyledi.

1990'ların sonlarında ve 2000'lerin başındaki en popüler yıldızlardan biri olan Diaz’ın, ilk filmi 1994 “Maske”ydi ve burada Jim Carrey ile kamera karşısına geçti. Filmle gelen büyük şöhretle beraber Diaz daha sonra “En İyi Arkadaşım Evleniyor”, “Ah Mary Vah Mary”, “Charlie'nin Melekleri” ve “Shrek” gibi bir dizi başarılı yapımda rol aldı. 2018'de oyunculuktan emekli olduğunu duyurdu. Diaz'ın son rolü 2014 yapımı "Annie"deki Bayan Hannigan’dı. Tabii ki bu durum şimdi değişti ve yakın zamanda Diaz’ı Netlix’te yeni filmiyle göreceğiz.