2024’e Kadar Yeni Bir “James Bond” Filmi Yok!

30.06.2022 12:35
2024’e Kadar Yeni Bir “James Bond” Filmi Yok!

James Bond serisinin hayranları yeni bir Bond filmi için bir süre daha bekleyecek.

Bir sonraki James Bond filmi için bekleyiş uzun olacak gibi görünüyor. Serinin yapımcısı Barbara Broccoli, 26. Bond filminin prodüksiyonunun en az iki yıl sonra olduğunu doğruladı. Bu bekleyiş, Broccoli ve ekibinin Daniel Craig’in yerini alacak yeni bir Bond bulması gerektiği için mantıklı.

Görüşülen yeni bir Bond adayı yok

Craig'in halefi sorulduğunda Broccoli, "Görüşülen kimse yok" dedi. "Onunla nereye gideceğimizi düşünüyoruz, bunu konuşuyoruz. Bir senaryo yok ve bir sonraki filme nasıl yaklaşacağımıza karar verene kadar bir tane bulamayız çünkü bu gerçekten Bond'un yeniden keşfi. Kim olduğunu yeniden keşfediyoruz ve bu zaman alıyor. Çekimlerin en az iki yıl uzakta olduğunu söyleyebilirim.”

Pierce Brosnan'ın son Bond gezisi, 2002 yapımı "Başka Gün Öl" ile Craig'in ilk Bond çıkışı olan 2006 yapımı "Casino Royale" arasında dört yıl vardı. Craig'in olası halefleri için Idris Elba'dan Regé-Jean Page'e kadar birçok isim öne sürüldü. Fakat Broccoli, aramanın resmi olarak başlamadığını vurguladı. Yapımcı, 2021 sonbaharında “Ölmek İçin Zaman Yok” basın turunun çoğunu, bir sonraki Bond arayışının 2022 yılına kadar başlamayacağını söyleyerek geçirdi.

Craig'in yerini hangi aktör alırsa alsın, omuzlarında çok şey olacak. Craig, beş filmlik çalışmasıyla Bond serisine başarıyla hizmet etti. “Skyfall” dünya çapında 1 milyar doların üzerinde gişe hasılatı elde ederken, “Spectre” ve “Ölmek İçin Zaman Yok” da sırasıyla 880 milyon dolar ve 774 milyon dolar ile büyük hitler oldu.

Broccoli, bu yılın başlarında Broadway'de Craig'in oynadığı “Macbeth”in açılışında “Bu büyük bir karar” dedi ve ekledi “Sadece rol yapmak değil. Bu nereye gittiğimiz hakkında tamamen yeniden düşünmekle ilgili.” açıklamasını yaptı. Bakalım Bond serisini nasıl bir gelecek bekliyor.