“Stranger Things” 5. Sezonun Merkezinde Will Byers Olacak!

05.07.2022 11:06
“Stranger Things” 5. Sezonun Merkezinde Will Byers Olacak!

Stranger Things” yaratıcıları Matt ve Ross Duffer, Will Byers'ın (Noah Schnapp5. sezondaki hikayenin ana odak noktası olacağını açıkladı.

“Stranger Things” 4. sezon kapsam olarak destansı olsa da, dizinin hayranları hem Will hem de Jonathan Byers (Charlie Heaton) karakterlerinin nispeten kenarda kalmasından şikayetçiydi. Eleven (Millie Bobby Brown) gizli bir hükümet tesisine götürüldükten sonra Will, Jonathan, Argyle (Eduardo Franco) ve Mike Wheeler (Finn Wolfhard) tüm ülkeyi dolaşırken sezonun çoğunu bir pizza kamyonetinde geçirdiler. Bununla birlikte, Will'in Mike'a olan muhtemel romantik aşkı da dahil olmak üzere bazı önemli ipuçları gün yüzüne çıktı.

Duffer kardeşler Collider'a Will'in hikayesinin 5. sezonda önemli bir rol oynayacağını açıkladı. Ross ayrıca 5. sezonun 1. sezonda başlayan anlatıyı tamamlayacağını da söyledi. Dizinin yaratıcıları şu ifadeleri kullandı;

Matt: "Will, yeni hikayede büyük bir rol oynayacak, gerçekten de 5. sezon hakkında söyleyebileceğim tek şey bu. Onun kendine geldiğini görmeye başlıyoruz."

Ross: "[Bu] Sezon 1'e geri dönmemizi sağlıyor. Sanırım bunu sadece Will ile değil, birkaç karakter kavisi ile göreceksiniz. Karakterler belki Will'de olduğu gibi adımlar attılar, ama bu yolculuk henüz bitmedi.Gelecek sezon hikayeyi tamamlamaya çalışırken tüm bunlar çok büyük bir rol oynayacak."

Duffer kardeşlerin “Stranger Things” 5. sezon açıklaması, Will'in 4. sezonda parlamak için daha fazla zamanı olmasını dileyen hayranlara umut veriyor. Will, Mike'ın Eleven'a olan sevgisini Mike'a olan sevgisinin bir metaforu olarak kullanarak kendini biraz açmış olsa da, bu Will'in uzun yolculuğunda sadece ilk adımdı.

Final sezonu olacak olan "Stranger Things" 5. sezonunun 2024'te yayonlanması bekleniyor.