“Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü”nde Oyuncuların Çocukları Bir Arada!

06.07.2022 14:40
“Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü”nde Oyuncuların Çocukları Bir Arada!

Chris Hemsworth, Christian Bale, Natalie Portman ve Taika Waititi’nin çocukları filmde beraber yer aldı!

Chris Hemsworth, “Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü”nde iki çocuğunun Christian Bale, Natalie Portman ve yönetmen Taika Waititi'nin çocukları ile birlikte yer aldığını açıkladı.

Hemsworth, verdiği röportajda "Bu gerçekten havalı. Gerçekten içinde olmak istediler. Taika'nın çocukları oradaydı. Christian Bale kendininkileri geitrmişti. Natalie'nin de çocukları vardı" dedi.

Hemsworth'un 10 yaşındaki kızı India, Love karakterini oynarken, 8 yaşındaki ikiz oğulları Sasha ve Tristan genç Thor rolünü paylaştı.

Hemsworth, “Tek seferlik, eğlenceli bir aile deneyimi gibi geldi” dedi. “Artık gidip çocuk yıldızlar ve oyuncular olmalarını istemiyorum. Hepimizin yaşadığı özel bir deneyimdi. Harika zaman geçirdiler.”

Christian Bale'i rol için çocukları ikna etmiş

Christian Bale daha önce, onu Marvel Sinematik Evren’e kötü adam Gorr the God Butcher olarak girmeye ikna edenlerin iki çocuğu Emmeline Bale (17) ve Joseph Bale (7) olduğunu paylaşmıştı.

“Benim için Taika önemliydi.. Ailem gibi ben de 'Thor: Ragnarok'u sevdim. Ayrıca hepimiz 'Jojo Rabbit'i sevdik ve sonra Natalie [Portman] ile çalıştım. Tessa [Thompson] ve Chris [Hemsworth] ile de çalışmak istedim," diyen Bale ekledi "'Harika' dedim. Senaryoyu sevdim, Taika'nın kötü adam tanımlamasını sevdim. ‘Hadi şunu yapalım.' dedim.”

Oscar’lı oyuncu ayrıca çocuklarının desteğinden de bahsetti; “Bazı potansiyel zaman çakışmaları vardı. Aileme 'Yürütebileceğimi sanmıyorum' dedim ve 'Hayır, sen halledersin' dediler. Bunu yapıyorsun baba. Bana emri verdiler ve ben de görev gereği itaat ettim.”

Süper kahraman mirası da DC ağacından uzak değil: Gal Gadot, ünlü yönetmen Patty Jenkins'in oğluyla birlikte iki kızını “Wonder Woman 1984”e dahil etmişti.