Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (15 Temmuz 2022)

15.07.2022 14:04
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (15 Temmuz 2022)

Bu hafta 2’si yerli 3 film vizyona giriyor.

Aralarında komedi türündeki, Okan Karacan ve Tuğba Özay’ın başrolde olduğu “Külahıma Anlat” da var.

 

Külahıma Anlat

Süre 97 dk

Tür: Aile, Komedi

Yönetmen: Ahmet Karaağaç

Oyuncular: Okan Karacan, Tuğba Özay, Max Bendo

Kahramanmaraş'ta babadan kalma dondurmacı dükkânını ayakta tutmaya çalışan Mehmet Ustanın yaşı ilerlemektedir. Babadan kalma işin devamı için bütün umudunu İstanbul'da tahsilini bitiren oğlu Mert’e bağlamıştır. Mert, dedesinin anlattığı hikâyelerin etkisinde büyümüş hayalperest biridir. Amacı dedesinin ona anlattığı gibi Maraş dondurmasını bir dünya markası yapmaktır. Bir taraftan da çocukluk aşkı Mine ile evlenip yuva kurmaktır. Bunun için İstanbul'da setlerde figüranlık yapan arkadaşı Max ile hayallerini gerçekleştirmek için Kahramanmaraş’a giderler. Ancak Kahramanmaraş'ta onları bambaşka sürprizler beklemektedir.

 

Babil-i Cin

Süre: 84 dk

Tür: Korku

Yönetmen: Ahmet Yaşar Gümüş

Oyuncular: Tuğba Duygu, Ersin Özkan, Gülfem Eğilmez

Ela, çocuk yaşlarında iken her gece rüyasında kendisini eski bir kiliseye çağıran ve kendisini oğluyla evlendirmek istediğini söyleyen yaşlı bir kadın musallat olmuştur.. Bir Hoca tarafından Ela bu musallattan kurtulur. Ancak bir ömür evlenmemesi gerektiğini belirtir. 26 yaşında nişanlanan Ela o kabus dolu günlere geri döner.

 

Zehir Zemberek

Süre: 107 dk

Tür: Komedi, Dram

Yönetmen: Orkhan Mardan, Taleh Yüzbeyov

Oyuncular: Taleh Yüzbeyov, Leman Merrih, Nezaket Heyderova

Film, bir bıçaklı saldırıdan sonra arkadaşları Şakir ile Rana'nın yardımlarıyla hayatına dönen Adil'in değişen yaşamını konu ediniyor.