“Dungeons & Dragons” Filminden İlk Fragman Geldi!

22.07.2022 11:49

Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur” (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves) ile San Diego Comic-Con başladı ve bize de bir fragman armağan etti. 

Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Sophia Lillis ve Hugh Grant coşkulu alkışlarla sahneye çıktılar. Pine, filmin "Spielbergvari bir enerjisi" olduğunu söylerken, Grant filmin "Monty Python havası" olduğunu söyledi.

Fragmanda Pine (bir ozan olarak), Rodriguez (bir barbar olarak), Justice Smith (bir büyücü olarak) ve Lillis (bir büyücü olarak), topraklarında büyük bir kötülüğe yol açan hatayı düzeltmeye çalışan bir hırsız grubu olarak seyirci karşısına çıkıyor. Her türden fantastik yaratıkla karşılaştıkları bu macerada şımarık bir şövalye olarak Page de aralarına katılıyor.

Heyecanla beklenen “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” (The Lord of the Rings: The Rings of Power) ve “House of the Dragon” gibi fantastik dizilerin ciddi tondaki fragmanlarının aksine, “Zindanlar ve Ejderhalar” fragmanı çok daha neşeli bir tona sahip. 

Film, sevilen kutu oyunu "Dungeons & Dragons" uyarlaması

“Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur” tüm dünyada sevilen kutu oyunundan uyarlama. Pine, "[Bu] ülkedeki her lisede oynanması gereken bir oyun" dedi. "Zorbayı ve sporcuyu yakalayabilirsiniz - elbette, sadece John Hughes terimleriyle konuşuyorum - ve sizi temin ederim ki kimse hangi sınıftan geldiklerini hatırlamayacak."

Entertainment One ve Sweetpea Entertainment yapımcılığındaki “Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur” 3 Mart 2023'te vizyona girecek.