79. Venedik Film Festivali’nin Açılışını Adam Driver’lı “White Noise” Yapacak!

26.07.2022 12:28
79. Venedik Film Festivali’nin Açılışını Adam Driver’lı “White Noise” Yapacak!

Noah Baumbach’ın yönettiği, Adam Driver ve Greta Gerwig’in başrollerde olduğu “White Noise,” 79. Venedik Film Festivali’nin açılış filmi olacak.

Bu yıl 31 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan 79. Venedik Film Festivali’nin açılışını Noah Baumbach’ın “White Noise” filmi yapacak. Filmin başrollerinde ise Adam Driver ve Greta Gerwig var. Film, festivalde dünya prömiyerini yapmasının ardından Netflix’te yayınlanacak. Fakat henüz filmin Netflix tarihi açıklanmadı.

79. Venedik Film Festivali ilk kez bir Netflix filmi ile açılacak. Gösterim, 31 Ağustos günü Palazzo del Cinema’daki (Lido di Venezia) Sala Grande’de gerçekleşecek. Baumbach, Don DeLillo’nun aynı adlı kitabından uyarladığı filmin senaryosunu yine DeLillo ile birlikte yazdı.

Filmde, Driver ve Gerwig’e, Don Cheadle, Raffey Cassidy, Sam Nivola, May Nivola ve Jodie Turner-Smith gibi isimler eşlik ediyor.

“White Noise” filminin konusu 

“White Noise” filminin konusu ise şöyle; Jack Gladney (Adam Driver), liberal bir sanat okulunda, Hitler konusunda uzmanlaşmış bir profesördür. Jack ve eşi Babette (Greta Gerwig), dört çocuklarıyla birlikte yaşamaktadır ve derin bir ölüm korkusu duymaktadır. Bir gün toksik bir yağmur bulutu yüzeye yaklaşır, böylece aile artık ölümle yüzleşmek zorunda kalacaktır.