Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (29 Temmuz 2022)

29.07.2022 09:04
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (29 Temmuz 2022)

Bu hafta 6’sı yerli 8 film vizyona giriyor.

Aralarında süper kahramanların evcil hayvanlarının maceralarını izleyeceğimiz eğlenceli animasyon “DC Süper Evciller Takımı” ve ailecek bir sinema keyfi arayanlar için "Bir Türk Masalı" da var.

 

DC Süper Evciller Takımı (DC League of Super-Pets)

Süre: 106 dk

Tür: Macera, Animasyon, Fantastik

Yönetmen: Sam Levine, Jared Stern

DC'nin yeni uzun metrajlı animasyon filmi "DC Süper Evciller Takımı"nda bu kez başrolde süper kahramanların evcil hayvanları var! Süperman'in köpeği, Batman'in tazısı, Supergirl'ün atı, Wonder Woman'ın kangrusu, Aquamen'in deniz atı ve Flash'ın kaplumbağasıyla sıra dışı bir süper kahraman hikayesine hazır mısınız?

 

Mini Fenomen

Süre 82 dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Umut Ertek

Oyuncular: Atilla Emirhan Kırık, Talha Tosun, Öykü Şahin

Film, Youtuber olmak isteyen ve bunun için çalışan Sacit ile onun aynı zamanda menajeri olan arkadaşının komik mücadelelerini konu alıyor.

 

Buluttaki Gölge (Shadow in the Cloud)

Süre: 84 dk

Tür: Korku, Savaş, Aksiyon

Yönetmen: Roseanne Liang

Oyuncular: Chloe Grace Moretz, Nick Robinson, Callan Mulvey

İkinci Dünya Savaşı sırasında yağmurlu bir gecede çok gizli bir yük taşıyan kadın bir pilot havalanmakta olan bir bombalama uçağına biner. Tümü erkeklerden oluşan mürettebat, onun kimliğinden ve taşıdığı yükten şüphelenir. Tam bu sırada bulutların arasında bir gölge yükselir, acaba bu Japon uçakları mıdır yoksa kadın pilotun neden olduğu bir uğursuzluk mudur?

 

Bir Türk Masalı

Süre: 92 dk

Tür: Komedi, Animasyon, Aile, Fantastik

Yönetmen: Toprak Sergen

Oyuncular: İclal Aydın, Leya Kırşan, Aslı İnandık

Yepyeni bir masalı izleyici ile buluşturmaya hazırlanan "Bir Türk Masalı"nda iyilik ve kötülüğün savaşının yanında babasının sarayından kötülük tarafından kaçırılan üç kız kardeşinin, yine kötülük tarafından türlü eziyetlere maruz kalan üç erkek kardeşle yollarının kesişmesini konu alıyor. 

 

Vesvese: Cin Fısıltısı

Süre: 90 dk

Tür: Korku, Dram

Yönetmen: Bülent Aydoslu

Oyuncular: Orhan Kılıç, Buse Sevindik, Onur Çimen

Doğa'nın yaşadıkları her geçen gün ailesini daha zorlu hallere sokmaktadır. Doğa, cin valakarına benzer olaylar yaşadığı için ailesi de buna göre bir önlem almaya karar verir. Böylece Doğa’nın geçmişine gömülmüş, bir türlü hatırlayamadığı özel bir anısının peşine düşerler. Beklenmedik bir gerçekle karşı karşıya kalan aile artık kendilerini bekleyen yeni hayata alışmak zorundadır.

 

Akıl Bozan

Süre: 85 dk

Tür: Gerilim

Yönetmen: Doğuş Arslan

Oyuncular: Elif ÇapkınTolga BengüEmel Başkan

Bir kadın ve bir erkek kendilerine verilen görevi yerine getirmeye çalışmaktadır ama işler bir anda kontrolden çıkınca bir psikopatın eline düşer. Kendilerine işkence eden bu kişiden kendilerini kurtabilecekler midir?

 

Afetname

Süre: 88 dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Ahmet Yaşar Gümüş

Oyuncular: Derya Şen Akbacak, Umut Özkan, Sevil Uyar

Hayatında hiç romantik ilişkisi olmamış olan Afet unutamadığı lise aşkıyla karşılaşır ayrıca liseden arkadaşlarıyla on sekiz yıl sonra "AFETNAME" adındaki casting ajansında buluşur.

 

Hawar 2

Süre: 60 dk

Tür: Korku

Yönetmen: Raziye Sultan

Oyuncular: Ayşenur Keskin, Engin Kahya, Hüseyin Beken

Çocuk sahibi olmak isteyen Hakan ve Pelin çiftinden Pelin, bu dileklerinin gerçekleşmesi için bir tılsım yaptırır.