Tom Cruise’dan Müzikal Film Projesi!

10.08.2022 12:08
Tom Cruise’dan Müzikal Film Projesi!

Tom Cruise ve Christopher McQuarrie'den üç yeni proje fikri!

Tom Cruise ve “Görevimiz Tehlike” (Mission Impossible) serisinde çalıştığı yazar/yönetmen Christopher McQuarrie geçtiğimiz günlerde yeni bir aksiyon filminde birlikte çalışmak istediklerini açıklamışlardı. Görünüşe bakılırsa bu Cruise ve McQuarrie’nin aklındaki tek proje değil. İkili bir müzikal film yapmak istiyor. Ayrıca Cruise'un Tropik Fırtına” (Tropic Thunder) filminde canlandırdığı stüdyo yöneticisi Les Grossman'ın etrafında gelişecek ayrı bir komedi projesi fikri de var.

İkili, yeni film düşüncelerinin henüz çok erken aşamalarında – açıkçası, Cruise ve McQuarrie, önümüzdeki yıllarda vizyona girecek olan “Görevimiz Tehlike” (“Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm ve İkinci Bölüm”) filmlerine odaklanmış durumda. Yine de bu olası yeni işbirlikleri kulağa oldukça hoş geliyor.

Doğal olarak, aksiyon filminin başka bir seriyi ateşleyen fitil olmasını umuyorlar, müzikal ise Cruise'un bu cephedeki becerilerini sergilemesi için yeni bir fırsat olabilir; kendisi daha önce “Rock Of Ages” müzikalinde yer almıştı. Grossman projesi için planlar çok daha belirsiz.

Ve şu anki “Görevimiz Tehlike” filmlerinin ardından, her şeyden önce Cruise'un uzayda çekmek istediği film var. Filmi, Doug Liman yönetirken McQuarrie de yapımcılığını üstlenecek. Bu büyük hayalin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini ise zaman gösterecek.