“Knives Out 2” Filminden İlk Görsel ve Yayın Tarihi!

23.08.2022 09:38
“Knives Out 2” Filminden İlk Görsel ve Yayın Tarihi!

Knives Out” filmi "Glass Onion: A Knives Out Mystery” yıl sonunda geliyor!

Daniel Craig güneyli aksanıyla tekrar karşımıza çıkmaya hazır. 2019'da büyük başarı kazanan "Knives Out" (Bıçaklar Çekildi) filminin devamı niteliğindeki "Glass Onion: A Knives Out Mystery", 23 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak. 

Netflix yayını, filmin Eylül ayında Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleşecek olan galasını takip edecek. Filmin belirli sinemalarda da gösterime gireceği doğruladı, ancak bir tarih açıklamadı. Rian Johnson’ın yönettiği "Knives Out," ABD'de 100 milyon doların ve dünya çapında 200 milyon doların üzerinde hasılat etti. Orta bütçeli yapımın bu maddi başarısı biraz sürpriz olmakla beraber sonrasında bir devam filmi için çalışmalara hemen başlandı.

Konu, orijinal "Kinves Out" filminden bağımsız olacak

Konuyla ilgili ayrıntılar gizli kalsa da, “Glass Onion: A Knives Out Mystery” Craig'i parlak Güneyli özel dedektif olan Benoit Blanc olarak geri getiriyor. Yeni filmde Blanc, orijinal filmden tamamen ayrı, Yunanistan'da geçen bir gizemi araştırıyor. Yönetmen ve yazar olarak geri dönen Johnson, Edward Norton, Janelle Monáe, Leslie Odom Jr., Kathryn Hahn, Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson, Dave Bautista ve Ethan Hawke ile yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosu kurdu. Filmin yayınlanan ilk görselinde Hawke hariç herkesi görebiliyoruz. 

Üçüncü bir "Knives Out" filmi gelebilir

"Glass Onion" muhtemelen Craig'in Benoit Blanc,'ı canlandırdığı son film olmayacak: Üçüncü bir "Knives Out" filmi resmi bir onay almamış olsa da, Netflix geçen yıl orijinal filmin iki devam filminin dağıtım haklarını satın aldı. Lionsgate ve T-Street, filmin yapım şirketleri olarak hizmet veriyor. Johnson, filmin yapımcılığını uzun süredir birlikte çalıştığı ortağı Ram Bergman ile birlikte yaptı.

  • Glass Onion: A Knives Out Mystery (Oyuncular soldan sağa sırayla; Edward Norton, Madelyn Cline, Kathryn Hahn, Dave Bautista, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Kate Hudson, Janelle Monáe, Daniel Craig)