Paul Rudd “Only Murders in the Building” Dizisinin 3. Sezon Kadrosunda!

24.08.2022 09:58
Paul Rudd “Only Murders in the Building” Dizisinin 3. Sezon Kadrosunda!

Ünlü oyuncu Paul Rudd, ülkemizde Disney+’ta yayınlanan “Only Murders In The Building” dizisinin 3. sezonunda yer alacak.

 

SPOILER UYARISI:

Haberin içeriği dizinin 2. sezon finaline ait keyif kaçırıcı detaylar içermektedir.

 

Paul Rudd, Hulu'nun (Ülkemizde Disney+ üzerinden izleyebilirsiniz) hit dizisi “Only Murders in the Building”in 3. sezonu kadrosuna katıldı ve 2. sezon finalinde sürpriz bir şekilde karşımıza çıktı. Rudd’un, Martin Short, Steve Martin ve Selena Gomez’in başrollerini paylaştığı dizinin yeni sezonunda önemli bir rolü olacak.

Rudd, Oliver Putnam'ın (Martin Short) Broadway oyununun başrol oyuncusu Ben Glenroy'u canlandırıyor ve gösterinin en başında sahnede ölüyor. Bundan sadece birkaç saniye önce Ben, Charles-Haden Savage (Steve Martin) ile tuhaf ve gergin bir etkileşim yaşadığını görüyoruz.

Dizinin yapımcılarında John Hoffman, Paul Rudd’un diziye nasıl dahil olduğu konusunda ayrıntıları paylaştı. Hoffman, "Hepimiz onun hayranıyız. Ama aynı zamanda, Paul'un Martin Short ile oldukça yakın bir ilişkisi var ayrıca Selena [Gomez] ile de bir film yaptı ve Selena ona tapıyor. Ama işin püf noktası, Paul'ün Steve Martin'e çocukluğundan beri saygı duyması, bu yüzden tüm bunlar çok büyük bir soru için bir araya geldi," dedi ve ekledi “Büyük bir film yıldızının gelip sezon finalimiz için beş dakika görüneceği bir dünya var mı diyorduk. Ama daha da önemlisi, 3. sezonu çekmeye başladığımızda, bundan aylar sonra, o artık şovumuzda bir tür kurbanı canlandırmak için müsait olacak mı? Onunla vakit geçirmeliyiz; 3. sezonda geri gelip bizimle oynayacak mı? Tanrı Paul Rudd'ı sever çünkü o hemen evet dedi."

Hoffman ayrıca yeni sezon için, “Sahnedeki olaylar bir yıl zaman atlamamızdan sonra gerçekleşiyor, bu gösteri için heyecan verici çünkü biraz eğlenceli bir sıfırlama. Sezon 1 ve Sezon 2'yi kardeş sezonlar olarak görüyoruz. Bu nedenle şimdi karakterler için biraz nefes alma alanları varmış gibi geliyor. Yeni sezonda o yıl neler olduğunu öğrenebiliriz. Daha sonra tiyatronun etrafındaki yeni bir grup insanla Oliver'ın rüya gösterisinin prodüksiyonuna şahit olabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Yapımcı, "Ama bundan daha fazlası, Charles ve Ben arasındaki çekişmeli konu, 3. sezonda açıklayacağımız şey," diye devam etti. "Charles'ın Ben'e söylediği çok sivri şeyler var. Broadway açılışları için bu iki aktör arasında büyük bir gerilim olduğu açık ve bunun kaynağı 3. sezonda ortaya çıkacak. Charles 'Ne yaptığını biliyorum' ve 'Ondan uzak dur' gibi şeyler söylüyor. Bunların hepsi, gelecek sezon gideceğimiz yere bir başlangıç. Burada tutunacak bir şey varsa, ‘o’ derken kimden bahsettikleri.”

İlk iki sezonu ile hem seyircilerden hem de eleştirmenlerden oldukça iyi geri dönüşler alan “Only Murders In The Building” dizisinin yeni sezonu için henüz net bir tarih açıklanmadı.