Shia LaBeouf, İstismar İddiaları İle İlgili Konuştu: O Kadını İncittim

29.08.2022 12:28
Shia LaBeouf, İstismar İddiaları İle İlgili Konuştu: O Kadını İncittim

Shia LaBeouf, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, hakkındaki istismar iddialarını kabul etti.

FKA Twigs'in Shia LaBeouf'a karşı açtığı dava, Nisan 2023'te hakim karşısına getirilecek, ancak oyuncu şimdiden kendisine yönelik istismar iddiaları hakkında konuşmaya başladı. Jon Bernthal'ın “Real Ones” podcast yayınında LaBeouf, Twigs'i incittiğini kabul etti, ancak onu adıyla anmadı. Şarkıcı-söz yazarı Twings, LaBeouf'u kendisini boğmakla, bindiği arabayı çarpmakla tehdit etmekle ve ona kasten cinsel hastalık bulaştırmakla suçladı.

LaBeouf, "O kadını incittim," dedi. "Ve bunu yaparken, birçok insanı ve o kadından önce de birçoklarını incittim. Zevk arayan, bencil, sahtekar, düşüncesiz, korkak bir insandım.”

LaBeouf, Twigs ile ilişkisini tartışırken düşünceli ve pişmanlık dolu bir ruh hali içinde görünmesine rağmen, daha önce birçok iddiayı reddetmişti.

“Hayatımın ne hale geldiğini ve şimdi ne olduğunu düşündüğümde… Faydalı olmam gerekiyor” dedi "Ve bu #MeToo ortamına baktığımda, sorumluluk alan pek çok erkek yok."

Shia LaBeouf “Don't Worry Darling” filminden kendi isteği ile ayrıldığını söyledi

Bu röportaj, Olivia Wilde'ın, LaBeouf'u yakında vizyona girecek olan “Don't Worry Darling” filminden kovduğunu iddia ettiği açıklamasından birkaç gün sonra geldi. Çünkü Wilde, LaBeouf’un Florence Pugh'un güvenliğini tehlikeye atabileceğinden endişeli olduğunu söylemişti.

Wilde, "Bu olaydan sonra davranışları açısından beni gerçekten rahatsız eden pek çok şey gün ışığına çıktı" dedi ekledi “Filmimiz için gerçekten ihtiyacımız olan şey inanılmaz derecede destekleyici bir enerjiydi. Özellikle böyle bir filmde, Florence'tan çok savunmasız durumlarda olmasını isteyeceğimi biliyordum ve önceliğim ona ​​güvende olduğunu, desteklendiğini hissettirmekti."

LaBeouf, Wilde'ın hikayesini yalanladı ve Wilde'a zamanlama çakışmaları yüzünden projeyi bıraktığını söylediği e-postayı paylaştı.

“Kovulduğuma dair anlatı konusunda biraz kafam karıştı” diye yazdı. "Sen de ben de projeden ayrılma nedenimi biliyoruz. Oyuncuların ve ben prova yapacak zaman bulamadığımız için filmi bıraktım.”

LaBeouf hala belirli iddialara itiraz ederken, Bernthal ile yaptığı röportajda geçmişteki davranışlarından bazılarından pişmanlık duyduğunu açıkça belirtti. "Fena batırdım. Birçok insanı incittim, bunun tamamen farkındayım. Ve hayatımın sonuna kadar onlara borçlu olacağım." ifadelerini kullandı.