Korku Türündeki “Winnie the Pooh: Blood and Honey” Filminden İlk Fragman!

01.09.2022 10:11

Winnie the Pooh ve Piglet'i hiç böyle görmediniz…

"Winnie the Pooh: Blood and Honey" filmi bilip, sevdiğimiz çocuk hikayesine ürpertici bir ekleme yapıyor. Filmde Winnie (Craig David Dowsett) ve Piglet (Chris Cordell) Christopher Robin'in (Nikolai Leon) üniversite için onları terk etmesinden sonra büyük bir öfkeye kapılıyor. İnsan arkadaşlarının etkisi olmayınca ikili, vahşileşip av aramaya ve insanları takip etmeye başlıyor. Fragman, karakterlerin öfkelerini oldukça açık sergiliyor ve A.A. Milne'nin sevilen karakterlerinin çarpık yorumunu daha fazla ortaya koyuyor. 

Yönetmen Rhys Waterfield'ın açıkladığı gibi, film 10 gün boyunca İngiltere'deki Ashdown Ormanı yakınlarında çekildi; Milne'nin orijinal hikayelerinde tasvir edildiği şekliyle Hundred Acre Woods için ilham kaynağı olan yer. Fakat genel olarak, karakterlerin haklarını elinde tutan Disney ile telif problemi yaşamamak adına bazı değişikliklere de gidilmiş. Örneğin Winnie klasikleşmiş kırmızı tişörtü yerine bir oduncu gömleği giyiyor.

Filmin tonunu anlatan Waterfield, "Böyle bir film yapmaya çalıştığınızda hiçbir şeyin korkutucu olmadığı, gerçekten gülünç ve aptalca olduğu bir yoldan gitmek çok kolay" dedi. "Ve biz korkuyla bu gülünçlük arasında gitmek istedik."

Filmin vizyon tarihi henüz açıklanmadı.