“The Crown” Dizisinin Prens William ve Kate Middleton’ı Belli Oldu!

06.09.2022 10:16
“The Crown” Dizisinin Prens William ve Kate Middleton’ı Belli Oldu!

Netflix'in en başarılı yapımlarından "The Crown" dizisinin son sezonunda Prens William ve Kate Middleton’ı canlandıracak oyuncular belli oldu!

Netflix’in “The Crown” dizisi nihayet bu yıl 5. sezonuyla ekranlara dönecek. Fakat henüz bu sezon gelmemişken dizinin 6. ve son sezonu için Prens William (iki farklı yaşta) ve Kate Middleton'ı oynayacak üç yeni oyuncu seçildi bile.

15 yaşındaki Prens William'ı Rufus Kampa canlandırırken, Ed McVey ise prensin daha ileri gençlik ve erken yetişkinlik yıllarına hayat verecek. Meg Bellamy de Kate Middleton olarak dizide yer alacak.

Üçü de televizyonda yeni olsa da sahne ve kısa film tecrübesine sahipler. Kraliçe Elizabeth rolünde Imelda Staunton, Prenses Margaret rolünde Lesley Manville, Prens Philip rolünde Jonathan Pryce, Prenses Diana rolünde Elizabeth Debicki ve Prens Charles rolünde Dominic West gibi isimler 5. sezon ile yeniden yenilenen kadrodalar.

West'in kendi oğlu Senan West, 5. sezonun son bölümünde William olarak görünecek olsa da, dizide ilerleyen zaman, yeni oyuncu kadrosu gerektiriyor.

Tam tarih belli değil ama "The Crown" 5. sezon Kasım'da Netflix'e gelecek.