Kate Winslet, Set Kazasından Sonra Hastaneye Kaldırıldı!

20.09.2022 09:36
Kate Winslet, Set Kazasından Sonra Hastaneye Kaldırıldı!

Lee” filminin setinde düşen Kate Winslet hastaneye kaldırıldı, Winslet’in durumu iyi.

Kate Winslet, Hırvatistan'da “Lee” filminin çekimleri sırasında geçirdiği bir kaza sonucu hastaneye kaldırıldı. Oscar ödüllü oyuncunun film setindeyken düştüğü öğrenildi. Yapılan son açıklamada ise Winslet’in korkulacak bir şeyi olmadığı belirtildi; “Kate kayıp düştü ve prodüksiyonun gerektirdiği bir önlem olarak hastaneye kaldırıldı. Durumu iyi ve bu hafta planlandığı gibi çekimler için geri dönecek.”

Winslet, “Lee” filminde II. Dünya Savaşı muhabiri Lee Miller'ı canlandırıyor. Lee Miller’ın Vogue kapak modelliğinden bir savaş fotoğrafçısına dönüşümünü merkeze alan film Ellen Kuras tarafından yönetiliyor. Filmde Winslet’a Marion Cotillard, Jude Law, Andrea Riseborough ve Josh O'Conner gibi yıldız isimler eşlik ediyor.

Lee Miller, müttefik cephedeki savaşı kaydetti ve Hitler'in Nazi Almanya'sının Yahudi cemaatine karşı yaptığı tüm vahşeti ifşa etti.

Winslet, daha önce proje hakkında şunları söylemişti; "Bu kesinlikle bir biyografi değil. Lee'nin tüm hayatı hakkında bir hikaye yapmak, bu ancak HBO için bir dizi olabilir. Yapmak istediğimiz, hayatındaki en ilginç on yılı bulmaktı, kim olduğunu ve yaşadıklarından dolayı ne olduğunu tanımlayan on yılı. 1938-1948 arası, onu savaşa ve en belirleyici zamanına taşıyan dönemdi. İnsanların Lee hakkında, hayatının diğer birçok bölümünden daha fazla bilmesini istediğimiz hikaye bu.”

Lee” filminin ne zaman seyirci ile buluşacağı şimdilik belirsiz.