Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (12-18 Eylül)

22.09.2022 11:45
Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (12-18 Eylül)

Netflix Türkiye 12-18 Eylül 2022 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı 2019 yapımı "Charlie'nin Melekleri" filmi çekerken onu 2. sırada Netflix orijinal yapımı "Derin Tutkular" izledi. "Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

 

1 - Charlie'nin Melekleri (Charlie's Angels)

Uluslararası boyuttaki güvenlik ve soruşturma bürosu gizemli Charles Townsend için çalışan üç özel yetenekli ajanın hikayesini konu alan film 1976 yapımı popüler dizinin yeniden çevrimi. Dünyanın dört bir yanında en zor görevleri başına getiren en zeki, cesur, iyi eğitimli ve güzel üç kadından oluşan Melek takımının maceraları anlatılıyor.

 

2 - Derin Tutkular (No Limit)

Etkileyici bir görselliğe sahip bu romantik dramada, olağanüstü yetenekli bir genç kadın, rekortmen nefes tutma eğitmeniyle derin ve yıkıcı bir aşk yaşar.

 

3 - Aşıklar Bayramı

Film, ünlü bir halk ozanı olan Heves Ali ve avukat oğlu Yusuf’un pişmanlık, öfke, merak ve yirmi beş yıllık hasretle dolu öyküsüne odaklanıyor. Yapım, Kemal Varol’un aynı adlı romanından uyarlandı.

 

4 - Yolun Bittiği Yer (End of the Road)

Yakın zamanda dul kalan anne Brenda, bir cinayet ve kayıp bir çanta dolusu para onları tehlikeye attığında, üzücü bir yolculuk sırasında ailesini korumak için savaşır.

 

5 - İntikam Kankam (Do Revenge)

Lüks bir özel lisede tahttan indirilen popüler kız, ortak düşmanlarından intikam almak için kendi halinde yeni öğrenciyle gizli bir anlaşma yapar.

 

6 - Sıra Dışı (Freaky)

Millie Kessler 17 yaşında bir lise öğrencisidir. Okuldaki popüler bir grubun sürekli zorbalığına uğrayan Kessler’in hayatı, kasabanın seri katili Butcher’ın yeni hedefi olduğunu öğrenince daha zor bir hal alır. Ancak Butcher’ın mistik güçlerle sahip hançeri sayesinde beklenmedik bir olay yaşanır. Millie ve Butcher’ın bedenleri değişir. Bu orta yaşlı psikopatın bedeninde sonsuza kadar mahkum olmamak için 24 saat içinde bedenine geri dönmesi gerektiğini öğrenen Millie, bu açmazdan çıkmak için bir yol bulmak zorundadır.

 

7 - Alcatraz'dan Kaçış (Escape from Alcatraz)

Kaçılması imkansız olan ünlü Alcatraz Hapisanesinden kaçmaya çalışan üç mahkum ve bu kaçış planını mükemmel hazırlayan banka soyguncusu Morris'in (Clint Eastwood) gerçek olduğu söylenen öyküsü.

 

8 - Villada Aşk (Love in the Villa)

Julie'nin hayallerindeki İtalya tatili, Verona'da kiraladığı villada sinir bozucu derecede çekici bir yabancının kaldığını öğrenmesiyle beklenmedik bir hâl alır.

 

9 - Gitmesine İzin Ver (Let Him Go)

Oğullarının ölümünün ardından, Montana’da yaşadıkları çiftlik evinden ayrılarak, torunlarını kurtarmak için bir yolculuğa çıkan emekli bir şerif ve eşi, varış noktalarına ulaştıklarında, torunlarını ellerinde tutan ailenin, onu bırakmak gibi bir niyeti olmadıklarını göreceklerdir.

 

10 - Katolik Okulu (The Catholic School)

1975 yılında Roma'daki bir Katolik erkek lisesinin üç öğrencisi, hem sınıf arkadaşlarını ve hem de toplumu dehşete düşüren korkunç bir suç işler. Film, gerçek olaylardan uyarlanmıştır.