Hugh Jackman, “Deadpool 3”te Wolverine Olarak Dönüyor!

28.09.2022 10:03

Ryan Reynolds sosyal medya hesabından yaptığı eğlenceli açıklama videosunda, Hugh Jackman'ın “Deadpool 3”te Wolverine olarak geri döneceğini duyurdu!

Ryan Reynolds paylaştığı videoda, Eylül ayı başlarındaki Disney Expo 23 Fuarı'na atıfta bulunarak; "Herkese merhaba, D23'ü kaçırdığımız için çok üzgünüz, ancak uzun süredir bir sonraki 'Deadpool' filmi üzerinde çok sıkı çalışıyoruz" diyor. “Bunun için gerçekten ruhumu aramak zorunda kaldım. MCU'daki (Marvel Cinematic Universe - Marvel Sinematik Evren) ilk görünümünün açıkça özel hissetirmesi gerekiyor. Karaktere sadık kalmamız, yeni bir derinlik, motivasyon, anlam bulmamız gerekiyor. Her Deadpool'un öne çıkması ve ayrı bir duruşu olması gerekir. Beni derinlere inmeye zorlayan inanılmaz bir meydan okuma oldu. Ve benim elimde...hiçbir şey yok. Evet, burayı tamamen boşaltın. Bu korkutucu. Ama bir fikrimiz var.”

Sonra Hugh Jackman’ı arka planda yürürken görüyoruz ve Reynolds soruyor. "Hey Hugh, bir kez daha Wolverine oynamak ister misin?" Jackman da, "Evet, elbette Ryan" diye yanıtlıyor.

Videonun sonunda ayrıca bizlere “Deadpool 3” için bir vizyon tarihi de veriliyor: 6 Eylül 2024!

Ryan Reynolds ve Hugh Jakman tekrar bir arada 

Reynolds'la birlikte “Free Guy” ve “The Adam Project”te birlikte çalışan Shawn Levy, Marvel Sinematik Evrenine resmen katılacak olan “Deadpool 3”ün de yönetmenliğini yapıyor. İlk iki “Deadpool” filmini yazan Rhett Reese ve Paul Wernick ise üçüncüyü yazmak için geri döndüler. Reese daha önce “Deadpool 3”ün aile dostu MCU'da bile 18+ kalacağını doğrulamıştı.

X-Men” hayranları Jackman'ı Wolverine olarak en son 2016'da James Mangold'un yönettiği “Logan”da görmüştü ve karakter bu filmin sonunda ölmüştü. Jackman, bu şekilde Wolverine ile vedalaştığını belirtmişti. Yani “Deadpool 3”te nasıl karşımıza çıkacağı şu an soru işareti. Ancak karakter, filmlerde ve çizgi romanlarda defalarca dördüncü duvarı yıkmasıyla biliniyor ve Marvel Studios başkanı Kevin Feige'in kısa süre önce bir röportajında ifade ettiği gibi “Çoklu evrende her şey mümkün.”

Reynolds ve Jackman'ın birlikte uzun bir süper kahraman geçmişi var. Reynolds ilk olarak, Jackman'ın karakterine odaklanan "X-Men Origins: Wolverine" filminde Deadpool olarak ortaya çıktı. Ancak Deadpool'un bu versiyonu ağzı dikiliydi ve ikonik kırmızı-siyah kostümüne sahip değildi. Birkaç yıl sonra, Reynolds “Deadpool” filminde karakterle yeni bir tur attı.

Reynolds’ın açıklamayı yaptığı videonun tamamını yukarıda izleyebilirsiniz.