Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (19-25 Eylül)

28.09.2022 12:09
Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (19-25 Eylül)

Netflix Türkiye 19-25 Eylül 2022 haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı Fatih Terim'in hayatına ve kariyerine odaklanan "Terim" belgeseli çekerken onu 2. sırada Netflix orijinal yapımı "Winx Efsanesi: Kader" izledi. "Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

 

1 - Terim

Netflix yapımı 4 bölümlük belgesel dizi, "İmparator" lakaplı ünlü futbol antrenörü Fatih Terim'in 1996-2022 yılları arasındaki kariyerine odaklanıyor.

 

2 - Winx Efsanesi: Kader (Fate: The Winx Saga)

2. Sezon

Okul, Alfea'nın eski Müdiresi Rosalind'in militan otoritesi altına geri döndü. Burned Ones'ın gitmesi, Dowling'in "kaybolması" ve Silva'nın ihanetten hapse atılmasıyla geçen yılın Alfea'sı yeni büyüler, yeni aşklar ve yeni yüzlerle genişledi. Ancak gece periler kaybolmaya başlayınca, Bloom ve takım arkadaşları gölgelerde gizlenen tehlikeli bir tehdit keşfederler. Bu tehdit Otherworld'ün tamamında hasara yol açmadan önce durdurmaları gerekecek.

 

3 - DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi (DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story)

1. Sezon

Milwaukee Canavarı'nın hikayesi, kurbanların ve Wisconsin'de uzun süre devam eden bir ölüm çılgınlığına sebep olan polis beceriksizliğinin bakış açısından anlatılıyor.

 

4 - Bir Jigolonun Günlüğü (Diario de un Gigoló)

1. Sezon

Bir jigolonun hayatı, müşterisinin aile meselelerine bulaşması ve mesleğinin temel kuralını çiğneyerek âşık olmasıyla birlikte dağılmaya başlar.

 

5 - 1 Kadın 1 Erkek

1. Sezon

Genç oyuncular Demet Evgar ile Emre Karayel'in müthiş uyumundan destek alan program, kadın-erkek ilişkileri üzerine kurulu hikayeleri ekrana taşıyor. Sabit bir kamerayla çekimleri gerçekleştirilen ve belirli bir kurgusu olmayan kısa hikayeler, ilişkilerde yaşanan komik diyalogları ve olayları yansıtıyor. Dizi 2.sezonu ile izleyenleri kahkahaya boğuyor.

 

6 - Zeytin Ağacı

1. Sezon

Ada (Tuba Büyüküstün), Sevgi (Boncuk Yılmaz) ve Leyla (Seda Bakan)’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ada, başarılı bir genel cerrah, Sevgi de hırslı bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile rahat bir yaşam sürmektedir. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir. Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Leyla’dan kendisini Zaman (Fırat Tanış) isimli gizemli bir adamı bulmak için Ayvalık’a götürmesini ister. Sevgi’yi bu kararından döndüremeyeceklerini anlayınca da çaresizce hep birlikte yola koyulurlar.

 

7 - The Accidental Narco

1. Sezon

Sıradan bir girişimci, Güney Amerika'da faaliyet gösteren Koreli bir uyuşturucu baronunu yakalamak için gizli bir devlet görevine katılır. Gerçek olaylardan uyarlandı.

 

8 - Young Lady and Gentleman

1. Sezon

Lee Young Kook, üç çocuğu olan bir duldur. Karısının ölümünü hala atlatamamaktadır. Park Dan Dan'i çocukları için yatılı öğretmen işe almaya karar verir ve nitekim ondan hoşlanmaya başlar. Bu arada, Park Dan Dan, zorlu durumuna rağmen parlak ve olumlu bir kişiliğe sahiptir.

 

9 - Winx Efsanesi: Kader (Fate: The Winx Saga)

1. Sezon

Ünlü çizgi film serisi “Winx Club (2004)”ın televizyon uyarlaması olan seri sihirli diyarları gözler önüne seriyor. Bloom sihirli güçlere sahip bir peri olduğunu öğrenir. Eğitimi için Otherworld’de yer alan Alfea okuluna doğru yola çıkar. Bloom’un sihirli güçlerini kontrol etme yolculuğunda tehlike ve yeni maceralar onu beklemektedir.

 

10 - The Crown

1. Sezon

2. Dünya Savaşı ardından İngiltere'nin karışık siyasi döneminde tahta geçen Kraliçe 2. Elizabeth'in tahttaki ilk yıllarının perde arkasına değinen dizide, siyasi rekabetler, aşk ilişkileri ve 20. yüzyıla şekil verecek olaylar anlatılıyor.