“House of the Dragon” Dizisinin Türkiye’deki Yayın Platformu Belli Oldu!

06.10.2022 13:32
“House of the Dragon” Dizisinin Türkiye’deki Yayın Platformu Belli Oldu!

House of the Dragon” Türkiye'de Digiturk/beIN CONNECT üzerinden yayınlanacak!

Tüm dünyada büyük ses uyandıran “Game of Thrones” yan yapımı “House of the Dragon” dizisinin ülkemizde hangi platformda yayınlanacağı kesinleşti. Daha önce BluTV’de yayınlanacağı söylenen yapımın Türkiye’deki platformu Digiturk/beIN CONNECT olarak açıklandı.

Esasında HBO Max yapımı olan “House of the Dragon”ın yayın hakları, orijinal platformunun ülkemize gelme planlarını iptal etmesiyle Digiturk/beIN CONNECT’e geçti.

House of the Dragon”ın şu ana kadar yayınlanan yedi bölümü, 7 Ekim Cuma gününden itibaren beIN CONNECT uygulaması üzerinden izlenebilecek. Yeni bölümler ise Series Sci-Fi kanalında Amerika ile aynı anda, her Pazartesi 04:00’da Türkçe alt yazılı olarak seyircilere sunuluyor olacak.

House of the Dragon” dizisi "Game of Thrones"ta yaşanan olaylardan iki yüzyıl önce geçiyor ve Targaryen Hanedanı'nın Ejderhaların Dansı olarak bilinen iç savaşa nasıl sürüklendiğini anlatayor.

Dizi, yazar George R. R. Martin ve Ryan J. Condal tarafından, Martin'in "Fire & Blood" adlı romanından uyarlandı. “House of the Dragon”ın kadrosunda, Paddy ConsidineEmma D'ArcyMatt SmithRhys IfansOlivia Cooke ve Fabien Frankel gibi isimler yer alıyor.