Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (26 Eylül - 2 Ekim)

07.10.2022 17:13
Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (26 Eylül - 2 Ekim)

Netflix Türkiye 26 Eylül - 2 Ekim 2022 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı Netflix orijinal yapımı "Lou" filmi çekerken onu 2. sırada "İnsanlar İkiye Ayrılır" izledi. "Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

 

1 - Lou

Bir fırtına koparken küçük bir kız kaçırılır. Küçük kızın annesi, kızını kaçıran kişinin peşine düşmek için, komşusu olan gizemli kadınla el ele verir. Fakat bu yolculuk onların sınırlarını zorlayacak ve geçmişlerindeki şaşırtıcı sırları açığa çıkaracaktır.

 

2 - İnsanlar İkiye Ayrılır

Borç tahsil etme işinde olan Duygu ve Bahadır, insanlara psikolojik şiddet uygulamayı işlerinin bir parçası olarak gören iki meslektaştır. Günün birinde Ceren Gürel adında bir kişinin borcunun peşine düşen ikili, hem Ceren'e hem de prim kazanmak için birbirlerine akıl oyunları oynamaya başlarlar.

 

3 - Blonde

Joyce Carol Oates’in Pulitzer ve National Book Award ödüllerine layık görülmüş kitabından uyarlanan film Marilyn Monroe olarak tanıdığımız Norma Jean Baker’ın hayatına dair çıkan şehir efsanelere odaklanıyor. Monroe hakkında çıkan söylentilerle gerçekleri karşılaştıran kitap, satış rekorlarına imza atmıştı.

 

4 - Jumanji: Yeni Seviye (Jumanji: The Next Level)

Jumanji ekibi, içlerinden birini kurtarabilmek için oyuna geri dönüyor!Ancak bu sefer hiçbir şeyin bekledikleri gibi olmadığı gerçeğiyle yüzyüze kalıyorlar! Bu oyundan bir kez daha sağ çıkabilmek için karlı dağlardan, kızgın çöllere uzanan birçok çılgın macera ile karşılaşıyorlar.

 

5 - ATHENA

Genç bir çocuğun trajik bir şekilde öldürülmesi, Athena topluluğunda topyekûn bir savaşın fitilini ateşler. Çatışmanın merkezindeyse kurbanın ağabeyleri vardır.

 

6 - Superintelligence

Eski bir kurumsal yönetici olan Carol Peters, hayatından pek de memnun olmayan bir kadındır. İstediklerini yapamamıştır ve geriye dönüp baktığında sahip olduğu hayatın kendisine yetmiyor oluşu canını sıkmaktadır. Ancak şikayetçi olduğu hayatı, günün birinde tepetaklak oluverir. Dünyayı kasıp kavurması muhtemel bir yapay zeka olan ilk süper istihbaratın gözlemlemesi için seçilen Carol'ın hayatı kökünden değişecektir...

 

7 - The Perfumier (Der Parfumeur)

Film, ünlü bir halk ozanı olan Heves Ali ve avukat oğlu Yusuf’un pişmanlık, öfke, merak ve yirmi beş yıllık hasretle dolu öyküsüne odaklanıyor. Yapım, Kemal Varol’un aynı adlı romanından uyarlandı.

 

8 - İntikam Kankam (Do Revenge)

Lüks bir özel lisede tahttan indirilen popüler kız, ortak düşmanlarından intikam almak için kendi halinde yeni öğrenciyle gizli bir anlaşma yapar.

 

9 - Aşkın Renkleri (Colors of Love)

Uluslararası boyuttaki güvenlik ve soruşturma bürosu gizemli Charles Townsend için çalışan üç özel yetenekli ajanın hikayesini konu alan film 1976 yapımı popüler dizinin yeniden çevrimi. Dünyanın dört bir yanında en zor görevleri başına getiren en zeki, cesur, iyi eğitimli ve güzel üç kadından oluşan Melek takımının maceraları anlatılıyor.

 

10 - Blade: Trinity

Serinin son bölümünde sorunlar oldukça fazlalaşıyor. Vampirlerin çabaları ile uyandırılan Dracula uyandırılma sebebinin Blade olduğunu öğrenir ve kendisini Dracula ile inanılmaz bir savaş içerisinde bulan Blade'e destek sözü veren ekiple birlikte iş başına koyulurlar ancak Dracula sıradan bir düşman olmadığını çok sürmeden belli eder.