“BRZRKR” Filmini Keanu Reeves Yönetebilir!

10.10.2022 14:30
“BRZRKR” Filmini Keanu Reeves Yönetebilir!

Keanu Reeves, ortak yaratıcılarından olduğu çizgi roman “BRZRKR”nin film uyarlamasında yönetmen koltuğuna oturabilir!

Keanu Reeves’in Matt Kindt ile birlikte yarattığı çizgi roman “BRZRKR”nin filme uyarlanacağı bir süredir biliniyordu. Fakat filmin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı belirsizliğini koruyan konulardandı. Şimdi ise bir röportajında Reeves, filmi yönetebileceğini belirtti.

Mattson Tomlin'in yazdığı senaryonun son taslağı yeni tamamlandı. Reeves henüz onu okuma şansına sahip olmasa da, projeye halihazırda olduğundan daha fazla dahil olup “BRZRKR”yi yönetmeyi düşünüyor.

Reeves konuyla ilgili, “Ne kadar çok çalışma gerektirdiğini biliyorum ama “Man Of Tai Chi” filminde yönetmen oldum çünkü yazma sürecinin bir parçasıydım ve başkasına teslim etmek istemedim. Ben, 'Oh, tamam. Bunu yönetmek zorundayım' diye düşündüm. ‘BRZRKR'da henüz tam olarak o noktada değilim. Senaryoyu okumam gerekiyor ama aynı zamanda bir işbirlikçiye sahip olmak ve onun masaya neler getirebileceği ile de ilgileniyorum."

“BRZRKR”nin konusu

Reeves'in özgün fikrine dayanan “BRZRKR” çizgi romanında hikaye, ölümsüz bir savaşçının 80.000 yıllık mücadelesini anlatıyor. Sadece “B” olarak bilinen adam, yarı ölümlü-yarı tanrıdır fakat lanetlenir ve şiddete zorlanır. Ancak yüzyıllarca dünyayı dolaştıktan sonra B, nihayet bir sığınak bulduğunu düşünür: ABD hükümeti için çalışmaya başlar ve savaşlarda başkaları için çok şiddetli ve çok tehlikeli olacak görevlere gider. Karşılığında, B'ye istediği tek şey verilecektir - sonsuz kana bulanmış varoluşunun hakkındaki gerçek ve onu nasıl sona erdirebileceğinin cevabı.

Reeves’in gerçekten “BRZRKR”nin yönetmen koltuğuna oturup oturmayacağını şimdilik bilemiyoruz ama ihtimali bile özellikle sanatçının sevenleri için heyecan verici. Filmle ilgili diğer detayları ise zamanla öğreneceğiz.