Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (3 - 9 Ekim)

13.10.2022 09:42
Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (3 - 9 Ekim)

Netflix Türkiye 3 - 9 Ekim 2022 haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı Engin Günaydın'lı "Andropoz" çekerken onu 2. sırada, seri katil Jeffrey Dahmer'e odaklanan "DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi" izledi. "Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

 

1 - Andropoz

1. Sezon

Andropozun başlangıcında, 50'sinde bir aile babası değişime takıntılı hale gelir ve mutluluğun peşinden gitmeye karar verir.

 

2 - DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi (DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story)

1. Sezon

Milwaukee Canavarı'nın hikayesi, kurbanların ve Wisconsin'de uzun süre devam eden bir ölüm çılgınlığına sebep olan polis beceriksizliğinin bakış açısından anlatılıyor.

 

3 - The Empress

1. Sezon

Viyana sarayındaki baskı, entrika ve güç mücadelelerinin hâkim olduğu 19. yüzyıl Avusturyası'nda, tutkulu ve asi Sisi ile İmparator Franz Joseph arasında aşk filizlenir.

 

4 - Börü 2039

1. Sezon

Börü’nün başlangıcından 25 sene sonrasını anlatan BÖRÜ 2039; 2039'da dünyadaki düzenin iyiden iyiye bozulduğu bir gelecekteki Türkiye’ye odaklanıyor. Dünya artık yeni bir savaşın gölgesindeyken ülke de bıçak sırtında yaşamaktadır. İnsanların arkasını alamadığı derecede tehlikeli yaratılmış teknolojilerin hüküm sürdüğü bu sorunlu dünyanın savaşları ve kolluk kuvvetlerinin bu dünya düzeninde nasıl var olmaya çalışıldığı anlatılmakta.

 

5 - Bir Jigolonun Günlüğü (Diario de un Gigoló)

1. Sezon

Bir jigolonun hayatı, müşterisinin aile meselelerine bulaşması ve mesleğinin temel kuralını çiğneyerek âşık olmasıyla birlikte dağılmaya başlar.

 

6 - Zeytin Ağacı

1. Sezon

Ada (Tuba Büyüküstün), Sevgi (Boncuk Yılmaz) ve Leyla (Seda Bakan)’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ada, başarılı bir genel cerrah, Sevgi de hırslı bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile rahat bir yaşam sürmektedir. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir. Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Leyla’dan kendisini Zaman (Fırat Tanış) isimli gizemli bir adamı bulmak için Ayvalık’a götürmesini ister. Sevgi’yi bu kararından döndüremeyeceklerini anlayınca da çaresizce hep birlikte yola koyulurlar.

 

7 - Winx Efsanesi: Kader (Fate: The Winx Saga)

2. Sezon

Okul, Alfea'nın eski Müdiresi Rosalind'in militan otoritesi altına geri döndü. Burned Ones'ın gitmesi, Dowling'in "kaybolması" ve Silva'nın ihanetten hapse atılmasıyla geçen yılın Alfea'sı yeni büyüler, yeni aşklar ve yeni yüzlerle genişledi. Ancak gece periler kaybolmaya başlayınca, Bloom ve takım arkadaşları gölgelerde gizlenen tehlikeli bir tehdit keşfederler. Bu tehdit Otherworld'ün tamamında hasara yol açmadan önce durdurmaları gerekecek.

 

8 - The Midnight Club

1. Sezon

Rotterdam Home'daki beş ölümcül hasta, korkunç hikayeleri paylaşmak için gece yarısı bir araya geliyor.

 

8 - High Water

1. Sezon

1997 yılında Wrocław'daki bilim insanları ve yerel yönetim, şehri tehdit eden yıkıcı bir sel karşısında ölüm kalım kararları almak zorunda kalır

 

10 - Young Lady and Gentleman

1. Sezon

Lee Young Kook, üç çocuğu olan bir duldur. Karısının ölümünü hala atlatamamaktadır. Park Dan Dan'i çocukları için yatılı öğretmen işe almaya karar verir ve nitekim ondan hoşlanmaya başlar. Bu arada, Park Dan Dan, zorlu durumuna rağmen parlak ve olumlu bir kişiliğe sahiptir.