Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (3 - 9 Ekim)

14.10.2022 14:59
Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (3 - 9 Ekim)

Netflix Türkiye 3 - 9 Ekim 2022 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı "Jumanji: Vahşi Orman"ın devamı olan "Jumanji: Yeni Seviye" filmi çekerken onu 2. sırada Netflix orijinal yapımı "Bay Harrigan'ın Telefonu" izledi. "Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

 

1 - Jumanji: Yeni Seviye (Jumanji: The Next Level)

Jumanji ekibi, içlerinden birini kurtarabilmek için oyuna geri dönüyor! Ancak bu sefer hiçbir şeyin bekledikleri gibi olmadığı gerçeğiyle yüzyüze kalıyorlar! Bu oyundan bir kez daha sağ çıkabilmek için karlı dağlardan, kızgın çöllere uzanan birçok çılgın macera ile karşılaşıyorlar.

 

2 - Bay Harrigan'ın Telefonu (Mr. Harrigan's Phone)

Jumanji ekibi, içlerinden birini kurtarabilmek için oyuna geri dönüyor!Ancak bu sefer hiçbir şeyin bekledikleri gibi olmadığı gerçeğiyle yüzyüze kalıyorlar! Bu oyundan bir kez daha sağ çıkabilmek için karlı dağlardan, kızgın çöllere uzanan birçok çılgın macera ile karşılaşıyorlar.

 

3 - İnsanlar İkiye Ayrılır

Borç tahsil etme işinde olan Duygu ve Bahadır, insanlara psikolojik şiddet uygulamayı işlerinin bir parçası olarak gören iki meslektaştır. Günün birinde Ceren Gürel adında bir kişinin borcunun peşine düşen ikili, hem Ceren'e hem de prim kazanmak için birbirlerine akıl oyunları oynamaya başlarlar.

 

4 - Dünyanın En Şanslı Kızı (Luckiest Girl Alive)

Bir yazarın New York'ta kendine kurduğu mükemmel hayatı, bir gerçek suç belgeseli yüzünden korkunç lise geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalmasıyla birlikte altüst olur.

 

5 - Blonde

Joyce Carol Oates’in Pulitzer ve National Book Award ödüllerine layık görülmüş kitabından uyarlanan film Marilyn Monroe olarak tanıdığımız Norma Jean Baker’ın hayatına dair çıkan şehir efsanelere odaklanıyor. Monroe hakkında çıkan söylentilerle gerçekleri karşılaştıran kitap, satış rekorlarına imza atmıştı.

 

6 - Lou

Bir fırtına koparken küçük bir kız kaçırılır. Küçük kızın annesi, kızını kaçıran kişinin peşine düşmek için, komşusu olan gizemli kadınla el ele verir. Fakat bu yolculuk onların sınırlarını zorlayacak ve geçmişlerindeki şaşırtıcı sırları açığa çıkaracaktır.

 

7 - Lakeview Terrace

Lakeview Terrace’daki bir genç çift, Californiya’daki rüya evlerine yeni taşınmışlardır, fakat yan komşuları onların ırkçı olmalarından dolayı onlara karşı zıt bir tavır içine girmiştir.Katı, çocuğunu tek başına yetiştiren bir baba olan LAPD memuru, etrafı kollayan kişi olmayı kendine görev bilmiştir. Geceleri mahallede devriye gezip mahalleliyi huzura kavuştururken bir taraftan da yeni evli çifti giderek daha fazla rahatsiz etmeye baslar.Polisin çifte karşı rahatsız edici tavrına karşılık onların da polise karşı harakette bulunmaya başlamasıyla, olay bir trajediyle sonuçlanır.

 

8 - Örümceğin Maskesi (Along Came A Spider)

Gary Soneji isminde bir şizofren bir sapık özel bir okuldan iki çocuğu kaçırır. Soneji'nin asıl amacı adam kaçırmak değil, tarih kitaplarına geçecek bir suç işlemektir. Bu doğrultuda her adımını bir örümceğin ağını örmekte gösterdiği hassasiyetle planlamaktadır. Parnetrinin ölümünden sonra kendini emekliye ayıran ünlü psikolog detektif Alex Cross, oldukça profosyonelce işlenen bu kaçırma olayından sonra istemeyerek de olsa olayı araştırmaya koyulur. Cross'un ününün farkında olan Soneji, yüzyılın suçunu işledikten sonra Cross tarafından belgelenmek istemektedir. Alex ve gizli servis ajanı Jezzie Flannigan Soneji'yi durdurabilmek için zamana karşı bir yarışa girerler.

 

9 - Cadılar (The Witches)

Roald Dahl’ın klasikleşen romanı The Witches'dan uyarlanan filmde, 1960’lı yıllarda Amerika’nın güneyinde anne babasının ölümünün ardından büyük annesiyle yaşamaya başlayan yedi yaşında bir çocuğun, cadıların aslında gerçek olduğunu öğrenmesiyle başından geçenler anlatılmaktadır.

 

10 - Son Durak (Final Destination)

Alex lise arkadaşları ile beraber Paris'e gezmeye gitmeye hazırlanmaktadır. 180 numaralı uçağın düşüşünü önceden gören Alex arkadaşlarını uyarır. Uçağa binmenin iyi bir fikir olmadığına ikna eder ve uçak da gerçekten düşer. Böyle bir kazadan kurtulmalarına rağmen arkadaşları garip bir şekilde bir bir ölür.Cinayetlerin yerini ve zamanını önceden sezmeye başlayan Alex ölüme karşı koymaya çalışır.