Harrison Ford, General Ross Olarak “Captain America: New World Order” Filminde!

18.10.2022 10:01
Harrison Ford, General Ross Olarak “Captain America: New World Order” Filminde!

Harrison Ford, Marvel Sinematik Evren’e “Captain America: New World Order” ile adım atıyor! 

Harrison Ford, Anthony Mackie'nin başrolde olduğu “Captain America: New World Order” filminde, daha önceleri William Hurt'ün canlandırdığı Thaddeus "Thunderbolt" Ross rolüyle karşımıza çıkacak. Usta oyuncu Hurt, geçtiğimiz Mart ayında kanser sebebiyle 71 yaşında hayatını kaybetmişti.

2024 yılında izleyeceğimiz film, Disney+ dizisi “The Falcon and the Winter Soldier”da yaşananlardan sonrasını takip ediyor. Dizinin yazarlarından Malcolm Spellman ve Dalan Musson senaryoyu kaleme alırken Julius Onah da yönetmen koltuğuna oturuyor.

Bu durumda, Ford'u “Captain America: New World Order”ın hemen ardından “Thunderbolts” filminde de izleyeceğiz gibi görünüyor. 

Hurt, Ross'u ilk olarak Marvel Studios'un 2008 yapımı “The Incredible Hulk” filminde canlandırdı. Sonrasında karakter "Captain America: Civil War”, “Avengers: Infinity War” ve “Avengers: Endgame”de de kısa kısa karşımıza çıktı. Hurt’ün Ross olarak son performansı 2021 yapımı “Black Widow”daydı.

Bu, Ford'un Marvel Sinematik Evren'de ilk filmi olmasına rağmen, oyuncunun seri filmlere hiç de yabancı olmadığını biliyoruz. 80 yaşındaki Ford, “Yıldız Savaşları”, “Indiana Jones” ve “Jack Ryan” film serilerinde de başrol oynadı. Hatta, Haziran 2023'te gösterime girecek olan beşinci bir filmle “Indiana Jones” olarak geri dönecek.

Mackie’nin yanı sıra, “The Falcon and the Winter Soldier”dan Carl Lumbly ve Danny Ramirez de “Captain America: New World Order” filminde yer alacak. Ayrıca “Unorthodox” dizisinden hatırlayabileceğimiz Shira Haas da kadroya Ruth Bat-Seraph, diğer adıyla Sabra olarak katıldı. Çizgi romanlarda Sabra, İsrailli Mossad'ın ajanı olarak çalışan bir mutant ama Marvel'ın sözcülerinden biri, yapımcıların karaktere "yeni bir yaklaşım" getirdiklerini söyledi.