Henry Cavill, Superman Olarak Dönüyor!

18.10.2022 13:55
Henry Cavill, Superman Olarak Dönüyor!

Henry Cavill'in yeniden Superman kostümünü giyeceği "Man of Steel 2" geliyor!

Warner Bros. Discovery, Henry Cavill’in Superman rolünü yineleyeceği bir “Man of Steel 2” projesi geliştiriyor. Charles Roven’ın yapımcılığını üstleneceği film şu anda yazar arayışı içinde. Hatta bu boşluğu doldurması için yapım şirketinin aklındaki isim son yıllardaki “Mission Impossible” filmlerinden hatırlayacağımız Christopher McQuarrie. Henüz kendisine resmi bir teklif yapılmadı fakat McQuarrie’nin zaten yoğun bir şekilde “Mission: Impossible - Dead Reckoning” filmleri üzerinde çalışıldığı biliniyor. Bu sebeple böyle bir projeye vakit ayıramayabilir.

Superman ile ilgili hayranları heyecanlandıran bir başka husus ise “Black Adam” filminin yıldızı Dwayne Johnson’ın açıklamaları. Johnson, Black Adam ve Superman’in karşı karşıya geldiği bir film fikrine karşı çok heyecanlı. Johnson’ın “Black Adam”ın sonunda büyük bir "sürpriz" olduğunu söylemesi de herkesin aklına Cavill’in Superman olarak filmde görüneceği düşüncesini getirdi. Her halükarda Johnson’ın, Cavill’in Superman olarak DC’ye dönmesi konusunda yapımcıları oldukça etkilediği biliniyor.

Black Adam” 21 Ekim’de vizyonda olacak, “Man of Steel 2” ile ilgili detaylar için ise biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.