Damon Lindelof’un “Star Wars” Filminin Yönetmeni Belli Oldu!

25.10.2022 17:10
Damon Lindelof’un “Star Wars” Filminin Yönetmeni Belli Oldu!

Damon Lindelof’un senaryosunu yazdığı, ismi belirsiz "Star Wars" filmini yönetmesi için Sharmeen Obaid-Chinoy ile anlaşıldı!

Son zamanlarda Disney Plus’ta ardı ardına “Star Wars” dizileri yayınlanırken, pek çok sinema filminin çalışması da sürüyor. Rian Johnson'ın planladığı üçleme şimdilik rafa kalkmış gibi görünüyor ama Taika Waititi'nin henüz adı açıklanmayan bir filmi var ve Patty Jenkins de hala “Rogue Squadron” üzerinde çalışıyor. Bu projelerin yanı sıra “Lost” ve “The Leftovers” dizilerinin yazarı/yapımcısı olan Damon Lindelof'un yazacağı bir film daha var. Bu filmin yönetmen koltuğunda ise “Ms Marvel” ile hatırlayacağımı Sharmeen Obaid-Chinoy oturacak.

Lindelof'un detaylarını çok gizli tuttuğu filmde ortak bir yazarla çalıştığı düşünülse de elimizde bir isim yok. Ayrıca bu filmin konusu hakkında da resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak “Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi” filminden sonraki dönemde geçeceği söyleniyor ve bu sefer Skywalker ailesine odaklanılmayacak.

Bu belirsizlikler içinde vizyon tarihi hakkında bir şey söylemek zor fakat film, en erken 2025 yılı içerisinde seyirci ile buluşacak gibi görünüyor.